Gerbiamas kliente, dėkojame, kad lankotės šią parduotuvę!

Jei turite kokių nors klausimų, pirkimo proceso metu, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo mes matome, naujienų, ir mes džiaugiamės galėdami atsakyti į jūsų klausimus.

O apsipirkti, jei jums patinka mūsų parduotuvėje.

Įrašykite mūsų parduotuvėje į savo mėgstamą parduotuvę, spauskite "Po", ir tada jūs galite gauti mūsų naujų ir nuolaida informaciją laiku.

Jei jums patinka mūsų parduotuvėje produktų, galite užsisakyti tiesiogiai.Po matote savo užsakymo informacija, mes jums prioritetų pristatymo.

Ši parduotuvė palankiai vertina tiesioginį pardavimą ir didmeninio!

Stilius: Religinių/Totemų

Medžiagos: mediniai karoliukai

Gydymo procese: varva alyva

Tipas: Karoliai

Stilius: Unisex

Stilius: Kryžius

Pakuotė: Atskirai supakuoti

Taikoma dovanų teikimas kartų: kelionės suvenyras

Prekės Nr.: N15

Grandinės stilius: apvalių rutuliukų grandinė

Ar multi-layer: Nr.

Ar pareikšti pakabukas: Taip

Pratęsimas grandinės: none

Pakabukas medžiaga: mediena

Apskritimo ilgis: 21cm (imtinai)-50 cm (imtinai)

Medžiaga: mediena

1. Papuošalai turi būti keičiami dažnai.To paties papuošalo neturėtų būti dėvėti ilgą laiką, ypač karštą vasarą.Danga papuošalai yra lengva būti pažeistos ilgalaikio kontakto su prakaitu.Taigi, tai yra geriau parengti keli gabaliukai papuošalai dažnai pakeitimo

2. Kontakto su cheminėmis medžiagomis, papuošalai yra lengva pažeisti.Kvepalų maudytis, chloro plaukimo, sūraus jūros vandens ir kt.bus sukelti korozijos ženklų papuošalai danga, taip ir papuošalai turi būti pašalinti, prieš maudymosi arba plaukimas

3. Tai lengva rub papuošalus, kai jie susiduria vienas su kitu.Būkite atsargūs, ne sutapimas papuošalus.Jie turi būti laikomi originalioje pakuotėje maišelį ar papuošalų dėžutė su nepriklausomų grotelės, kad būtų išvengta trina vienas kito ir nuvalyti paviršius

4. Švarus papuošalai, laikas nuo laiko, ir naudokite minkštą bauda šepetėliu nuvalykite paviršių papuošalai pašalinti paviršiaus dėmes

5. Taikyti skaidrią, nagų lako paviršiaus metalo, kad būtų išvengta kontakto tarp papuošalų ir oro ir nešioti ilgesnį laiką.

Apie po pardavimo ir transportavimo:

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3.Mes Tik Laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas Turi Sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4.Gali būti, kad šiek tiek skiriasi spalva,nes kompiuterio monitoriaus.Vaizdai yra ur nuoroda tik.

5.Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis,Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną.

6.Jei negavote jūsų siunta per 65 dienas nuo mokėjimo,Prašome susisiekti su mumis,Mes jums sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakymą,Mūsų tikslas yra klientų Pasitenkinimas.

7.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta,jei šis punktas jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

8.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį,Konkrečios priežasties grįžti,ir jūsų GO#.

9.Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs elementus į savo pradinę būklę ir packaing su visais sudedamoji dalis ir priedus įtraukta,po to pirkėjo ir pardavėjo atšaukti operaciją iš Dulcevitae.lt,ARBA,galite pasirinkti, kad pakeisti.

Atsiliepimų:

1. Jei jus tenkina mūsų prekių, maloniai prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su pilna žvaigždžių mums.

2. Jei jūsų netenkina, prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!atsiliepimai yra labai svarbus, mes prašome susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

  • Stilius: Religinės
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Elemento Tipas: Karoliai
  • Religinių Tipas: KRIKŠČIONIS
  • Karoliai Tipas: Grandinės Karoliai
  • Bauda ar Mados: Mados
  • H: 5.25
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Grandinės Tipas: Karoliukai
  • Proga: šalis
  • Formos\modelis: Geometrinio
  • Lytis: Unisex
  • Medžiaga: Mediena
  • Metalų Tipas: Nėra
  • Modelio Numeris: N15