Rankiniai Įrankiai

Replės Adapteris Reduktorius/Keitiklis Nustatyti Įrankių Rinkinys 1/4" 3/8" 1/2" 6 Gabalus Nerūdijančio Plieno Mažas Lizdas Įrankiai

Rating
€3.80 €3.15





Replės Adapteris Reduktorius/Keitiklis Nustatyti Įrankių Rinkinys 1/4" 3/8" 1/2" 6 Gabalus Nerūdijančio Plieno Mažas Lizdas Įrankiai

OOTDTY

Įranga: adapteriai' spyruokliniai detent kamuolius saugiai sklendę, kištukiniai lizdai, Gauti labiausiai iš jūsų lizdai su šiuo patogus rinkinys, adapteriai ir reduktoriai, kad apdrausti jūs visada turite teisę dydžio, už darbo vietų.

6 In 1 rinkinys, bendras dydis deriniai, dauginti asortimentą ir pajėgumų iš savo lizdų sistema, kad jūsų labai universalus, su daug remonto reikia.

Šie adapteriai ir reduktoriai, yra pagaminti iš didelio stiprio nerūdijančio plieno ir yra atsparus korozijai nikeliuotas baigti pramonės, mechaninė arba statybos darbai.

Šis adapteris rinkinį sudaro 3 vnt.reduktoriai ir 3 vnt.adapteriai: 3/8 colių ratai (F) 1/4 colių ratai (M) reduktorius, 1/2 colių ratai (F) 3/8 colių ratai (M) reduktorius, 1/4 colių ratai (F) 3/8 colių ratai (M) adapterį, ir 3/8 colių ratai (F) 1/2 colių ratai (M) adapteris.

Lizdas konverteris, nustatyta, kad konvertuoti lizdas dydžių savo reketas, vairuotojai, pratęsti, rankenos ir kt.

Specifikacija: Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Dydis: 1/4" 3/8" 1/2"

Komplektą Sudaro: 3 Vnt reduktoriai ir 3 Vnt. adapterių

3/8 colių ratai (F) 1/4 colių ratai (M), reduktorius

1/2 colių ratai (F) 3/8 colių ratai (M), reduktorius

3/4 colių ratai (F) 1/2 colių ratai (M), reduktorius

1/4 colių ratai (F) 3/8 colių ratai (M) adapteris

3/8 colių ratai (F) 1/2 colių ratai (M) adapteris

1/2 colių ratai (F) 3/4 colių ratai (M) adapteris

pastaba: Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Prekės Pavadinimas: OOTDTY
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)