lizdo

Šuo Kakoti Maišelį Turėtojas Atliekų Maišelis Vežėjas Įrašą Reguliuojamas Laisvų Rankų Šuniškas Pavadėlio Maišelį Vežėjas Balionėlis Priedai

Rating
€2.62 €1.36





Aprašymas:

Tvirtas ir Stabilus: atliekų maišelis vežėjas yra pagaminti iš didelio tankio polietileno.Nėra lengva deformuoti arba nutraukti.

Laisvų rankų Maišą Vežėjas: Kai jūs vaikščioti šuo, naudokite kakoti maišelio laikiklį nemokamai savo rankas.Šis atliekų maišelis vežėjas leidžia lengvai vaikščioti savo šunį.

Didelis Dydis: dydis šunį maiše balionėlis už pavadėlio yra 6x12.3cm/2.36x4.84inch.Dydis šunį maiše turėtojas yra pakankamai didelis, kurios gali turėti tris maišai pilni išmatų.

Tinka Bet kokio Pavadėlio: šuo kakoti turėtojas yra naudojama kartu su touch tvirtinimo detalės, ilgis gali būti reguliuojamas pagal dydį diržo.Jutiklinis tvirtinimo detalės tvirtinamas prie traukos virvė, ir šuns kakutį maišelio laikiklį bus ne skaidrių.

Lengvas: kakoti maišo laikiklis diržo, pagamintas iš tvirtos plastiko medžiagos.Šuo maišo laikiklis yra labai lengvas ir nebus našta šuo.

Specifikacija:

Medžiaga: Polietilenas

Dydis: apytiksl. 6x12.3cm/2.36x4.84inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Šuns Kakutį Maišo Laikiklis

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Naudojimas: krepšys turėtojas
  • Šunų Vada Elemento Tipas: Pooper Scoopers & Krepšiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Baoblaze
  • Modelio Numeris: Šuo Kakoti Maišo Laikiklis