【Profesionalus LCD Atidarymo Įrankis】Mobiliojo telefono ekrane atidarymo įrankių rinkinys yra profesionalus įrankis, kuris suderinamas su remonto mobiliesiems prietaisams, "iPhone", ipad, ipod ar bet kurios kitos prekės, išmaniųjų telefonų.Tai geras pagalbininkas ir atidarykite LCD ekraną, kai jums reikia remontuoti savo mobiliojo telefono.

【Paprasta ir Lengva Naudoti】Įdėti telefoną į fiksuotą paramą, tvirtas siurbtukas šiek tiek čiulpia ant telefono priekio ir atgal,ir tada laikykite įrankį valdyti, naudoti šiek tiek jėgos , jis bus lengvai atskirą mobiliojo telefono ekrane.

【Atidaryti, Visi Rūšių Colių Ekrano】patobulinta Versija mūsų LCD skyriklis gali būti naudojami atskirų visų rūšių colių LCD ekranas.Stipresnis akcentas, vienodas streso, lengviau atskirti ekrano.

【Patentų, Dizaino】dvigubo galvos galima laužtuvas įrankis turi savo dizainą, patentą.Dvigubas plonas metalinis galvą turi gerą lankstumą ir atsparumą, sumažinti žalą elektroninių produktų.Prisitaiko prie visų dydžių mobiliuosius telefonus ir nešiojamus kompiuterius.

【Puiki Dovana】Tai 2 in 1 anga remonto įrankių rinkinys yra puikus LCD ekrano atidarymo ir remontas už savo sumanaus telefono.Priklauso atidarymo remonto įrankių rinkinys, jūs galite mėgautis laimės "PASIDARYK pats".Ir tai yra taip pat puiki dovana jūsų draugams, kurie mėgsta "PASIDARYK pats" labai daug.

  • Prašymas: Buitinių Įrankių Rinkinys
  • Prekės Pavadinimas: ČIURKŠLĖS
  • Tipas: Derinys, Replės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Pakuotė: Byla