Viršūnės & Tees

Stade Rennais CAMAVINGA 120t Futbolo Džersis 2021 22 Rennes DOKU BOURIGEAUD Maillots De Koja GUIRASSY TERJERAS Futbolo Marškinėliai Rinkinys

Rating
€12.45





Sveiki parduotuvė

Nieko nepasitenkinimas, po to, kai gausite megztiniai, SUSISIEKITE su manimi, PRIEŠ palikdami neigiamą atsiliepimą, ar pradėti ginčo .Aš pabandyti mano geriausia ją išspręsti.

Greitas pristatymas Puikų aptarnavimą.Ačiū!!

Atkreipkite DĖMESĮ : Rankinis matavimas, ±3cm klaidos yra normalu.

Mes tikriname visi produktai, produktų kokybę iki pristatymo.Nors mes stengiamės užtikrinti, kad produktai, geros būklės pristatyti jums, bet produktas vis dar gali būti rodomi skirtingų užsakytų prekių (pavyzdžiui, spalva,dydis).Jei elementas, kurį gavo skiriasi su aprašymas, mes priimame prekių grąžinimas / keitimas.

Atkreipkite dėmesį: Mes nepriimame į šiuos grąžinimo / keitimo, įskaitant:

1. Gavo daugiau kaip per 7 dienas grąžinti bet kokį produktą.

2. Bet dėvėti, keičiami arba plaunami produkto.

3. Visos nuolaidos ir leidimo parduoti produktus.

4. Bet kokia dovana.

5. Bet neprivaloma spausdinimo / žaidėjų spausdinimo produktų, tokių kaip: jersey spausdinimas.

6. Ne parduotuvėje parduodamas prekes.

Atkreipkite dėmesį: Mes nepriimame į šiuos grąžinimo / keitimo, įskaitant:

1.Gavo daugiau kaip per 7 dienas grąžinti bet kokį produktą.

2.Bet dėvėti, keičiami arba plaunami produkto.

3.Visos nuolaidos ir leidimo parduoti produktus.

4.Bet kokia dovana.

5.Bet neprivaloma spausdinimo / žaidėjų spausdinimo produktų,tokių kaip: jersey spausdinimas. 6.Ne parduotuvėje parduodamas prekes.

Grąžinimo Procesas

Jei prekes norite gauti (pavyzdžiui, spalva, dydis) ir jūsų užsakymas yra ne tas pats, per septynias dienas (pagal pristatymo protokolą), galite susisiekti su mumis, ir susidaryti aiškų vaizdą į mus, todėl kad mes galime tiksliai judge.By mūsų pasirengimo patvirtintų keitimosi nenaudojama produktas, pagal nurodytą adresą express į mus,visi produktai, įskaitant kainą, ženklinimo ir pakavimo ir priedai turėtų išlaikyti savo pradinę geros būklės.

Po to, kai mes patikrinti gautų prekių, mes operatyviai tvarkyti grąžinimo verslo.Visa grąžinamoji išmoka jums per 2 dienas.

Jei mes išsiųsti negerai prekių grąžinimas, mes padengs siuntimo, pirmiausia prašome iš anksto.Jei klientas jiems reikia pakeitimo, visų grąžinimo, pakartotinio siuntimo išlaidas padengia klientas.Pakeitimo prekės turi būti lygi kainai, originalus prekių vertę.Jei prekės yra didesnis nei originalus prekių kainos, klientas privalo sumokėti skirtumą.

Apie grįžimą: Prašome nenaudoja krovinių rinkti, problemų, pirmiausia trinkelėmis, atminkite, kad siekiant apsaugoti jus, mes rekomenduojame, kad jūs naudojate buvo užregistruotas pristatymo paslaugą, nes mes nesame atsakingi už prekių negavo.

Atsakomybės apribojimas

Mes produktų eksportas iki išsiuntimo atliekami griežti kokybės patikrinimus, Neįmanoma defektų turinčios prekės (didelių skaldytų siūlių, nelygus dažymas, rimtai pažeista, didelių didelio ploto naftos dėmė), bet subtilus trūkumų (thrum, galąstuvas, mažas, dėmių, raukšlių) ir Spalva, spalvinimas yra ne priklauso nekokybiškų prekių.

100% Kredito Garantija

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jokių problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mėgautis Savo Pirkinių Prašom!

Have a nice day.Ačiū!

  • Lytis: VYRAI
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Taikoma Scena: Namuose
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Rankovės Ilgis(cm): trumpas
  • Elemento Tipas: Topai
  • Stilius: Sportas
  • Viršūnės Tipas: Tees

  • Author: Kristinka Dolmatova
  • Date: 2021-07-21
  • Poor quality of flocking
  • 3/5