Nagai Art & Tools

1440pcs/maišas Crystal AB " Nagų Dailės kalnų krištolas Daugiau nei 150 formų Blizgučiai Aukso Apačia Stiklo, Akmenų, Nagų Dailės

Rating
€72.66 €36.33





Super Blizga nuotrauką strazdų Bling-Bling-Bling, labai Labai gražus cirkonio manikiūro Tinka profesionaliems nagų salonas, nagų dailės mokyklos / koledžo, nagų dailės menininkas ir asmens / vidaus vartojimui, didmeninė prekyba, ir tt Lengva pridėti/ pašalinti/ pakeisti patarimai.Lengva ir patogu naudoti.

Specifikacija:

Medžiaga: Stiklas Forma: Įvairių formų Spalva: Crystal AB Atgal: Flatback Technics: Ne Kar Jauskitės laisvai susisiekti su mumis, jei norite kitos spalvos.

Ypatybė:

100% brand new ir aukštos kokybės Nagų dekoravimas Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai Nuvalykite paviršių iš savo nagus, valyti bazės lenkų, ir padėkite jį ant nagai Antspaudas su aiškiai topcoat,taip pat galite naudoti juos papuošti jūsų namų, mobiliojo telefono atveju, akiniai, pagaminti kortelę, body art ir kt.Jei jums reikia kitų dydžių, prašome susisiekti su mumis Dėmesio: Sukelti šviesos ir foto techninių problemų, tad gal yra mažai spalvų skirtumas iš nuotraukų, Pls maloniai suprasti.

Produkto Deatils

Formų nuoroda

Karšto pardavimo nagų strazdų, daugiau nei 150 figūros gali būti prieinami.

1440pcs/maišelis

Daugiau nei 50 spalvas galima

Prašome spustelėkite paveikslėlį daugiau spalvų, jei jums reikia.

Klientų Nuotraukos

Įvairios nagų papuošimai jūsų nuoroda

Mokėjimo

1)Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo. 2)Jeigu tu negali patikrinti, iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Atsiliepimai

1.Prašome palikti gerus atsiliepimus už kiekvieną norint būti savo vertingų klientų ir nuolat gauti mūsų privilegija.Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų. 2.Jei esate nepatenkinti prekių,maloniai prašome susisiekti su mumis metu, ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl alibaba.Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko.Mes visada darome viską, kad išspręsti problemas ir gyventi savo pasitenkinimą.

Grįžti/Grąžinimas

Galite grįžti į produktų mums, jei esate nepatenkinti su juo per 7 dienas. (Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Vyrai yra defektų, nėra garantijų, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.)

Pristatymas

1. Mes tikime, kad gauti savo elementą, kad jums yra labai svarbu.taigi mes laivas kasdien, ir jūs galite būti tikri, kad jūsų prekės bus išsiunčiami per 48 valandas po visiško apmokėjimo gavimo. 2.Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,ypač per holisay sezoną. 3. Atkreipkite dėmesį, kad mes nesame atsakingi už bet kokius custom muitų ar mokesčių.

Susisiekite su MUMIS

1. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2. Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl Dulcevitae.lt TradeManager arba rašykite mums!

  • dydis: Opp bag
  • Spalva: crystal AB
  • Formos: Įvairių Formų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Kalnų Krištolas & Apdaila
  • Modelio Numeris: K9 Formos Kalnų Krištolas
  • Medžiaga: Stiklas
  • Kiekis: 1440pcs
  • Svoris: 100g
  • Stilius: Flatback Kalnų Krištolas