lizdo

KONKA 13L Daugiafunkcinis buitinių elektros krosnių Patvarus Mini Pažangi Kepimo Laikas/Džiovinti vaisiai/Duonos kepimo Grilis

Rating
€65.87 €39.52





Ypatybės 1, naudojant kvarco vamzdelis, šildymas, maistas tolygiai kaitinamas, mechaninė rankenėlę 2, 0-230 °C valdomas šildymo laikas, fermentacijai, džiovinti vaisiai funkcija, 3, 0-60mins valdomas šildymo metu, nuolat pass funkcija 4, panardinant vidinės plokštės, lengva valyti linijinės, nuimamas svetainė, saugus ir sanitarijos 5, smulkus, prabangus kūno, neužima vietos, 6, išgaubti ir atgal, lengva išsklaidyti šilumą, neslidžios kojas, mados saugos 7, paskirstymo šifravimo džiovinti vaisiai, kepimo ju, kepimo skardos, pirštinės 8.Įdėklo dydis:208mm*201mm*201mm 9.Gaminio dydis:372mm*295mm*235mm Aprašymas: 【KONKA KROSNELĖ TAURĘ TECHNOLOGIJŲ】 - skrudintuvas interjeras yra specialiai sukurta, kad net skrudinimas iki 4 skiltelės arba daugiau duonos vienu metu ir aptakus, kompaktiškas dizainas tinka gražiai į savo counter-viršuje, kaip ir picos,duonos,pyrago,vaisių dired,ir t.t. 【 FUNKCIJAS】 - skrudintuvas virimo funkcijos apima: kepimo, broiling, skrudinimas, ir išlaikyti maistą šiltą. 【 Lengva assemable ir švarus 】- Nuimamas trupiniai dėklas saugo skaitikliai švarus, kol jie įrašyti į apačią, skrudintuvas, ir ilgaamžės kepimo skardą 【 Paprasta Naudoti ir žiūrėti】 -Mini Orkaitė įkaista greitai ir švarus, mažai receptų knyga įtraukta ir rankinis Bakeware Apkabos,Didelis žiūrėjimo langas, todėl lengva pamatyti, kaip maisto vyksta 【60 minučių Laikmatis 】- 60 minučių tikslumo laikmačio funkcijomis, stay-apie funkcionalumą ilgiau kepimo užduotis.Skirta tikslumo taurę laikmatis Paketą, Įskaitant: Host*1 Kepimo skardos*1 grotelės*1 pirštines*1 naudojimo Instrukcija*1

1.Mes bus išsiųsta per 48hours (darbo dienomis, ne Kinija atostogų sezonai) nuo mokėjimo būti patvirtinta platforma.

2.Mes turime rusų & Jungtinėse amerikos valstijose ir Ispanijos ir Lenkijos& Prancūzijoje & Indonezija Vietos Sandėlyje.Jei norite, greitas pristatymas, Prašome pasirinkti, "laivai iš RU & JAV ir ES & PL & FR arba" jums patiks vietos paslaugą, parama 15 dienų grįžti į vietinį sandėlį, be jokios priežasties, nemokamas PVM mokestis pirkėjams.

3.Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4.Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą Grįžtamąjį ryšį, Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5.Pristatymo Būdas, kuriuo mes pasirinkti Dulcevitae.lt Standartinis pristatymas /DHL.

Laikas yra maždaug taip:

Mes atsiųsime tinkamą Kištuko Adapteris, kuris tinka šalyje laivybos adresas:

1.Mes garantija, kad visi produktai yra visiškai naujas, ir teikiame 1 metų garantiją gaminiams.

2.Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai,prašome susisiekti su mumis nekilnojamojo nuotraukas elementus ir mes grąžinsime jums pinigus.

3.Jei jūsų klausimas bus patvirtinta, mes galėtume išsiųsti jums nemokamai atsarginės dalys,bet ir bet kokios fizinės žalos ar žalos dėl pirkėjas netinkamai, Pirkėjas turi sumokėti dalį pinigų.

4.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

5. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

  • Prekės Pavadinimas: konka
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE

  • Author: Rhondaulmer
  • Date: 2021-05-27
  • I found that this model of 13L is too small for my need to use. Indeed a dish can not be introduced to be heated for example.
  • 1/5

  • Author: Molostovalm
  • Date: 2021-05-27
  • Both the timer and the temperature control work properly. Came from Poland very quickl
  • 5/5

  • Author: Gevorg8686
  • Date: 2021-05-17
  • All works as the best order. Shipment Instant. Recommend salesman
  • 5/5