Bakeware

2vnt Širdies Formos Tortą Padaryti Formos "Pasidaryk pats" Mousse Cake Pica Tešlos Apskritimo Kvėpuojantis Desertas Vaisių Pyragas Žiedas, su Skyle

Rating
€12.26 €8.83





Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS: Pagaminta iš Nerūdijančio plieno, aukštos temperatūros, atsparus korozijai, sunkiai deformuojasi, daugkartinio naudojimo ir jokių rūdžių.Puikiai tinka virimo trapios tešlos kepiniai, sluoksniuotos arba shortcrust pyragai.

PLAČIAI NAUDOJIMAS: Puikiai tinka sukurti tortai, pyragai, desertai, putėsiai ir.Puikiai tinka kepti, sluoksniavimasis, ir profiliavimas.Žiedai funkcija skyles, net valgių iš pyragas pluta.

VENTILIACIJOS ANGA DIZAINAS: tortas žiedas turi ventiliacijos anga dizainas, ir vėdinimo angos yra tolygiai ir vėdinamoje be nesandarus.Straight edge leidžia baigti petit gateau desertai ir lengva tepti.

LENGVA NAUDOTI IR VALYTI: Daugiau lengvai paleisti ir patogu naudoti.Lengva valyti, orkaitėje bei plauti indaplovėje.Pavasario nerūdijančio plieno.Lankstus žiedas lengva tepti, ir kuri visada grįžta į savo pradinę formą.

Stilius: širdies formos

Prekė: Širdies formos multi-specifikacija skylių nerūdijančio plieno bokštas žiedas

Kategorija: Bokštas Žiedas

Panaudojimas: vaisių pyragas, pyragas ir kt.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 148 x 135 x 20mm

Pakuotės Turinys:

2 x širdies formos bokštas žiedas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pyragas Įrankiai Tipas: Liejimo formos