lizdo

"Toyota Verso Automobilių Sėdynės Padengti Toyota Automobilių Sėdynės Raštas Šukuotos Medvilnės Automobilių Sėdynės Padengti 2 Vnt.

Rating
€41.97 €20.98





Produkto Savybės

Produkto Spausdinimo Funkcijos: ✓ Ant audinio Nekilnojamojo Dažai Su Spausdinimo Işlemi Atlieka ✓ Pėdsakų Nėra Spaudos Mašinos Specialios Orkaitės Sausas Bekletiyoruz ✓ Naudoti Ilgą Gyvenimą, Skalbimo Mašina Po Spausdinimo Nebus Išbraukta.

Specifikacijos package: ✓ Skaidrų Maišelį A93g Atsargiai Kartus Poşetlenir. ✓ Produktas Po Įpakavimu, Daugiau Açılmamaktadır.

Medžiaga ir Sodinimo Specifikacijos: ✓ Poliesterio Audinys Naudojamas, Lycra Šukuotos Medvilnės Audinys Buvo Gaminti. ✓ Šukuotos medvilnės Audinio; Patogus, Ilgas tarnavimo laikas ir Sveikas. ✓ Visų Atšakų Vietas Kruopščiai Išsiuvinėtas ✓ Požiūriu patogus Naudoti Gumos Buvo

Apie mūsų prekės

1 araba1ev Prekės, Denizli'de gamyba bus padaryti gyvenimą lengvesnį gyvenimo stiliaus automobilių ir namų novatoriškų produktų.

1 araba1ev produktų, mūsų klientai yra būtinas vietą kasdieniame gyvenime. 1 araba1ev produktai aukštos kokybės ir ilgaamžiškumo, mūsų vertingų klientų dėl įvairių išorės analizė ir tyrimai yra reguliariai kartu su tyrimų rezultatus.Kodėl Turėtumėte Rinktis Mus

Unikalūs

Asortimentas

Užsakymą prekės ženklų unikalių produktų, kad jūs turite.

Nemokamai

Krovinių

Mūsų parduotuvėje visų turimų produktų.

Saugus

Prekybos

Sertifikuoti produktai prieinami.

14 Dienų

Viduje Grįžti

Besąlygiškai kaip 14 dienų, kad grąžinamoji išmoka yra numatyta.

  • Kilmės: TR(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: 1araba1ev