Veiksmo Ir Žaislas Duomenys

1 pop super sonic ežys viršgarsinio pelės vertus lėlių modelis žaislas žaidimo periferinių

Rating
€21.76 €16.32





1. Kodėl mūsų rankas taip pigiai?Nes mūsų gamyklos yra Kinijoje, mes turime savo gamybos liniją 2. Kaip dėl kokybės rankų darbo?Kokybės rankų maistą mes padarėme, yra puikus, ir visos nuotraukos yra realios-shot " nuotraukų, kurias galima palyginti su originali tie. 3. Sveiki visi didieji didmenininkai imtis prekių, didmeninė, su dideliais kiekiais ir labiau palankios kainos.

= = didmeninė instrukcijos = =

Kokybės vidaus rankomis pagamintų produktų ir lėlės negali būti lyginama su kitų originali produktai, jau nekalbant apie meno kūrinių.Pirkėjų, kurie gali priimti tėvynės edition produktai, kad jais.Būkite atsargūs, jei jums negali priimti juos.Jei nesate susipažinę su produkto, prašome mokėti nereikia skubėti.Galite pasikonsultuoti Wangwang pirmas.

Tai parduotuvė, didmeninė, visus kelionei krovinių pirkėjų rūpintis, nr. nemokamas pristatymas, daugiau pinigų grąžinimo ir mažiau žalos atlyginimo.

Medžiaga: PVC

Aukštis: 10cm

Svoris: 0.14 kg (įskaitant spalvos langelį)

Savybės:

Funkcijos: papuošalų, rankų darbo, dovanos, žaislai

Prekės pristatomos mūsų parduotuvėje yra atsitiktinai paimtas ir vežamos iš didelius kiekius prekių.Paprastai, nebus jokių problemų, ir tai yra net daugiau neįmanoma pasiimti nekokybišką prekę ir pristatymas.Jei šios prekės iš tiesų yra dėl kokybės problemų, prekių, kurios nebuvo išpakuoti, gali būti grąžinamos arba keičiamos per 7 dienas nuo jų gavimo (ypatingas aplinkybes, taip pat galima grąžinti arba pakeisti, rasite Wangwang prieš grąžinant arba keičiant prekes, ir prekės gali būti grąžinamos arba keičiamos tik su sutikimu), mūsų parduotuvėje galite paprastai grįžti arba biržos prekes, tačiau išlaidos, patirtos per šį laikotarpį išlaidas apmoka pirkėjas draugai patys.Prašome žinoti šias taisykles, siekiant išvengti nereikalingų rūpesčių.Ačiū!

**Pildyti nulio pristatymo.Prašome susisiekti su Wangwang pirmas express pristatymas.Jei jus užpildyti nulio apie pristatymą, numatytoji pristatymo bus sumokėta apie pristatymą,** Dėl mažo dydžio ir kitų veiksnių, mes manome, kad tie, kurie nėra tinkami pristatymo ir negali susisiekti su pirkėju nebus vežamos. * *

Jeigu logistika negali pasiekti į paskirties vietą, bet atvyksta pick-up taško, greta miesto, pakartotinio prekių perdavimas gali sukelti arbitariec ir trumpalaikio sulaikymo, mes negali prognozuoti, ši situacija (nes mes negalime būti susipažinęs su informacija apie kiekvieną logistika), taip pat galime būti atsakingas arba už jį atsakingas.Prašome susisiekti su perkrovimo logistikos grupė tvarkyti svarbius dalykus tuo metu.

Mes neatsakome už žalą, prekių sukelia transportas.Žinoma, mes galime padėti pirkėjams ir draugai reikalauti kompensacijos už krovinių vežimą.Suma krovinių kompensacijos, neturi nieko bendro su mūsų parduotuvėje; mes negalime žinoti, ar būti atsakingas už mokesčius moka logistikos bendrovės pirkėjui.Jeigu turite kokių nors prieštaravimų, prašome derėtis su ekspeditorius vietoje.Mes neatsakome už žalą, sugadinimus ir nuostolius pagal pirkėjo elgesį.

Kai gaunate prekes, prašome įsitikinkite, kad patikrinti, ar prekės yra sugadintos, nesandarus, trūksta ir pan.transportavimo metu vietoje.Jei minėtos problemos atsiranda, prašome atsisako priimti prekes vietoje ir paprašykite, kad kurjeris juos sugrąžinti.Mes pristatysime juos vėl, rankena grąžinamosios išmokos arba kitos perdirbimo jums.Po pasirašymo, mes priimti kokybę ir vientisumą produktas pagal numatytuosius nustatymus.

**Prašome patvirtinti, kad gavo kaip įmanoma greičiau po jų gavimo.Jeigu turite kokių nors svarbių klausimų, prašome susisiekti su Wangwang.Mūsų tobulėjimui reikalinga jūsų parama.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rekomenduojame Amžius: 12+y, 18+
  • Elemento Tipas: Vinilinė Lėlė