Virtuvės Saugojimo Ir Organizacijos

Maisto Išsaugojimo Dėklas Dulkių Ruonių, Sveiki, Švieži, Dėklas Maisto Saugojimo Konteineris su Elastinga Dangteliai, Virtuvės Šaldytuvo Laikymas C

Rating
€7.48 €4.79





Kūrybos Daugkartinio Naudojimo Maisto Išsaugojimo Dėklas Didina Magija, Elastinga, Šviežia Saugojimas

OOTDTY

Dulkių Uždaromos Maisto Išsaugojimo Dėklas Didina Daugkartinio naudojimo Maisto Saugojimo Konteineris su Elastinga Dangtis Šaldytuvas Šaldiklis

Maisto Išsaugojimo Dėklas Dulkių Ruonių, Sveiki, Švieži, Dėklas Maisto Saugojimo Konteineris su Elastinga Dangteliai, Virtuvės Šaldytuvas Talpykla Rinkinys Daugkartinio naudojimo Ilgą Maisto Išsaugojimo

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

【Magija, Elastinga, Šviežia Dėklas】 Išlaikyti maistą šviežią ilgiau.Kūrybos sagtis dizainas apsaugo perpildyta, todėl lengva ruonių maistas ir vengti maisto atskleidė, kad oro ir dulkių.

【Labai Praktiška】Tinkamas gyvenimo namuose, kempingas, šalis, ir t. t.Tinka šaldymo spintos, mažiems šaldytuvams, ir kita įranga.Vieta maisto produktų, kurių storis yra MAŽESNIS NEI 5CM, pavyzdžiui, kiaulienos gaminiai, sūriai, daržovės, mėsa, vaisiai, žuvis ir griežinėliais ir pan.

【Envrionment-Draugiškas】 Maisto išsaugojimo dėklas yra Maisto Klasės, BPA Free Plastiko.Išplėstinė elastinga plėvele, su tam tikru atsparumo prasiskverbimui ir suspaudimo, siekiant pasiekti geriausią sandarinimo maisto.

【Lengva Valyti】 Sveikas kūrybos maisto plastikiniai išsaugojimo Padėklai yra daugkartinio naudojimo, todėl greitai ir lengvai valyti ir laikyti maistą.Vieno Dydis: 27,5 * 2.8 cm(10.8*1.3).

【Unikalaus Dizaino】 sagties dangčio galima apsukti 180°.jūs galite naudoti ją saugojimo kumpis, kepsnys, pica ir pan, kurių aukštis mažesnis nei 2.36" ir laikymo vaisių, daržovių, sumuštinius, mėsainius ir kt maisto produktams, kurių aukštis ne daugiau kaip 4".

Techniniai duomenys:

Gaminio Medžiaga: Maisto Klasės TPU ir PP

Produkto Spalva: Raudona, Oranžinė, Žalia

Produkto Svoris: 215g kiekvieno

Gaminio Dydis: 27.5x3.5cm/10.8x1.4in

Tinka 10cm/4inch storis

Pakuotė:

1x Maisto Išsaugojimo Dėklas

Skelbimas:

1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau..

2.Ne RetailPackage.

3. Dėl monitoriaus ir apšvietimas, spalvos gali šiek tiek skirtis iš pateiktų nuotraukų.

  • Prekės Pavadinimas: OOTDTY
  • Kilmės: KN(Kilmės)