Lauko Apšvietimas

171 LED Saulės Sienos, Šviesos, Judesio Jutiklis Šviesos 3 Reguliuojamas Vadovai 270° Platus Apšvietimo Kampas Vandeniui Potvynis Šviesa

Rating
€26.49 €15.89





171 LED Saulės Sienos, Šviesos, Judesio Jutiklis Šviesos 3 Reguliuojamas Vadovai 270° Platus Apšvietimo Kampas Vandeniui Potvynis Šviesa

Ypatybė:

1.Reguliuojamas Galvos ir 270° Apšvietimo Kampas: saulės šviesa yra įtaisytas reguliuojamas galvos, kuris gali padėti jums judėti aukštyn ir žemyn, arba horizontaliai.

2.Judesio Aptikimas: 3 apšvietimo režimus gali patenkinti savo reikalavimus: 1 Režimas: Stipri šviesa + off; 2 Režimas: Stipri šviesa + silpna šviesa; 3 Pavyzdys: Visada.

3.Didelio efektyvumo Saulės Skydelis: Tai saulės šviesa yra įkrautas per dieną, ir veikia automatiškai, naktį.20% perskaičiavimo kursą, saulės kolektorių yra didesnė nei kitų panašios LED saulės šviesos, kuri gali geriau sugeria saulės energiją.

4.IP65 Vandeniui ir Karščiui atsparių: Tai labai efektyvus belaidžio šviesos jutiklis turi didelį atsparumą vandeniui ir gali atlaikyti bet kokio prasto oro.Galingas šilumos išsklaidymo funkciją, padeda, saulės skydelis ilgiau.

5.Lengva Įdiegti: Tiesiog naudoti su sąlyga, varžtus ir įrankius, montavimas.

6.Platus Taikymas: Jūs galite patalpinti saulės led žibintai, kieme, garažas, terasa, durų ir sodo saugumo apšvietimas.

Specifikacija:

Tipas: Saulės Šviesos Siena

Saulės Skydelis: Monokristalinius Silicio 5.5 V 1.8 M

Baterija: 18650 Įkraunama Ličio Baterija, 3.7 V, 2400mAh, su Įkrovimo Ir Iškrovimo Apsaugą

Atsparus vandeniui Klasė: IP65

Gaminio Medžiaga: Polikristalinio Silicio + Abs Plastikas + Elektroniniai Komponentai

Kabelio Ilgis Atskirti Tipas: 5M

Apšvietimo Režimas:

1.Asinchroninio režimo (Ji savo ruožtu stipraus apšvietimo režimas, kai aptinka žmogaus judesio, ir ji bus ne po 20-25S, kai žmonės išeina)

2.Jutikliai + silpno apšvietimo režimas (Ji savo ruožtu stipraus apšvietimo režimas, kai aptinka žmogaus judesio, ir jis bus kreiptis į silpno apšvietimo režimas su 10% ryškumo po 20-25S, kai žmonės išeina)

3.Silpno apšvietimo režimas su 50% ryškumą, nr. indukcija.

Pakuotė:

1 * Sienos Šviesos

1 * Saulės Skydelis

1 * Nuotolinio Valdymo Pultelis

1 * Montavimo Priedų Rinkinys

  • Yra Lemputės Įtraukti: No
  • Maitinimo Šaltinis: Saulės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: litom
  • Sertifikavimo: ce