lizdo

Automobilių Audinių Laikiklis, Odinis Automobilių Skydelis Audinių Laikiklis Kaukė Turėtojas Atlošu Audinių Langelį Popieriaus Saugojimo Bylas Auto

Rating
€5.00 €2.94





STILINGAS DIZAINAS -- aukščiausios klasės audinių laikiklis laikykite savo automobilį labiau organizuotas ir sutaupyti vietos jūsų automobiliui.Paprasta ir mados dizainą padidinti apdailos ir klasės automobilių salonuose.

LENGVA ĮDIEGTI-galite kablys automobilių skydelis, ant prietaisų skydelio ar porankiu langelį.Kad būtų išvengta problemų rasti audinių.gauti visus savo laisvas audinių organizuota, siekiant padėti jums išlaikyti gerą vairavimo nuotaika.

UNIVERSALUS TINKA -- Saulės skydelis audinių laikiklis tinka daugumai automobilių, taip pat yra puikus naudoti ant sunkvežimių, SEDANAS.

DYDIS -- 9inch x 5inch x 1,5 colio, Tinka daugeliui popieriniai rankšluosčiai dydis (Max dydis 20cm x 10cm x 2cm).PASTABA: prekės ateina su ne popieriniai rankšluosčiai pridedamas.

LENGVA NAUDOTI : Humaniškas siurbimo kaukė nustatyti ,lengva naudoti ir įrašus į bet skydelis ,gali turėti iki 10 kaukės ,labai patogu imti kaukę su dideliu ištraukimo anga.

Spalva: Rožinė / Ice Blue

Medžiaga: PU oda

Pakuotės Turinys:

1 x Automobilių Audinių Turėtojas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Modelis: Universalus
  • Įdarbinimo metodas: Blokuoti Tipas
  • Pavadinimas: Automobilių Audinių Langelį
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Oda