Įvykis & Party

30cm Milžinišką Didelis Dydis Pop Fidget Reliver Streso Žaislų Rainbow Push Burbulas Simpl Dimeris Antistress Žaislas Vaikams Jutimo Žaidimas Žaislas

Rating
€12.61 €10.08





Stalo Įspūdį Vaikų Ir Suaugusiųjų Streso Mažinimo Žaislai Jutimo Piršto Žaislas

aprašymas:

Kovotojai paeiliui paspaudus eject mygtuką pagal bet kokį skaičių kauliukai mesti priešininką, ir kas verčia paskutinis praranda.

Aukštos kokybės medžiagos-burbulas piršto jutimo žaislai yra pagaminti iš gumos medžiagas, kurios yra saugios vaikams ir suaugusiems.Didelio dydžio 32.5*19cm yra pakankamai jums mėgautis geriau.

Mūsų milžinas populiarus lėlės, žaislai gali būti naudojami ne tik kaip piršto suktuko, šachmatų lenta su šeima, draugais ir kolegomis, kai esi vienas, bet taip pat, kaip voleliu arba pet Metimas.

Žaisti bet kada, bet kur-tai populiarus jutimo valdybos žaislas yra lengvas ir lengvai atlikti.Dėka aukštos kokybės guminės medžiagos, jums gali tiesiog nusimesti, ir įdėti jį į savo maišą, jau nekalbant, kad tai yra plaunamas ir daugkartinio naudojimo.

Ryškios spalvos ir malonus garsai bus patenkinti vaiko!

Ideali dovana draugui.

Medžiaga: Silikonas

Geriausios dovanos dovanos-populiarus irzlus žaislai gali padėti sumažinti stresą, anti-nerimas, ir sutelkti dėmesį į darbą.Tai puiki dovana vaikams ir suaugusiems, gimtadienius, vakarėlius ir kitas šventes.

yra

1x išskleidimo žaislas, 2x kauliukai

Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos spalvos.

Dėl vadovo matavimo, prašome palikti atstumas 1-2 cm.

  • Skaičius, Vnt: 1pc
  • Tipas Didmeninės: No
  • Proga: Gimtadienis, Vaikų Diena
  • Modelio Numeris: fidget žaislai
  • Rinkinys Tipas: No
  • Medžiaga: latekso
  • Kilmės: KN(Kilmės)