Aprašymas :

Pakuotė : 15 vnt aišku, gitara piršto protector 3 skirtingų dydžių , L , M , S papildomą 4 gabalus kino gitara kirtikliai suteikti daugiau patogumo jums .

Kokybės Medžiaga : Šių gitara piršto apsaugų yra pagamintas iš minkšto silikono , tvirtas ir plyšimui atsparaus , užtikrina gražus tonas ir patvarumo , patvarus, naudoti ir nėra lengva gauti deformuoti , suteikiant ilgą tarnavimo laiką .Patogus , lengvai taikomas ir pašalinti .

Apsaugoti Savo Fngers : Apsaugoti pirštus nuo skausmo, kai groti gitara , daugkartiniai ir patvarūs ; 3 dydis tinka labiausiai asmuo .

Puikus Dovanos : aišku, gitara piršto apsaugai gali nuostabias dovanas savo draugams, kurie yra gitara arba mandolina žaidėjų , arba geras pristato save apsaugoti pirštus nuo skausmo ir prakaito , kad garso daugiau pilna , daugiau realios , ir won &# 39 ; t šlifuoti savo pirštus .

Tinka Gitaristų Ir Pradedantiesiems : Kelis dydis tinka tiek vaikams, tiek suaugusiems .Ne tik apsaugos jūsų pirštus nuo skausmo , bet taip pat gerina lankstumą pirštus, kaip jie yra minkšti .Veikia taip pat gerai dėl kitų styginių instrumentų , bandža , mandolina , ukulėle .

Specifikacija :

Medžiaga : silicio

Dydis : 1 . 18x0 . 98 colių ( nereguliarus )

Komplektą Sudaro :

15 x Balta anti - skausmas piršto pristatomos vaikiškos lovelės

4 x Kino Pasiimti

  • Svoris: 200g
  • Tipas: Pasirinkti
  • Modelio Numeris: Balta anti-skausmas piršto pristatomos vaikiškos lovelės
  • Kištuko Tipas: Nėra
  • Kilmės: KN(Kilmės)