Namų Dekoras

Statinio Kietas Dinozaurų Realūs Skaičiai Tikroviška Mosasaurus Dinozaurų Modelis Puikiai Žaislai, Papuošalai Šalies Naudai Vaikas Žaislą Dovanų

Rating
€13.84 €9.28





Kulka Taškų: 1,Aukštos Kokybės: dinosaur modelis yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko.Ir jis yra patvarus, plaunamas ir drop-atsparus.

2,Kietas Realus Skaičius: statinis kietas dinozaurų modelį.Naujai sukurta dinozaurų kilnojamojo burną, gali būti atidarytas su kilnojamojo žandikaulį.Ir šis skaičius gali stovėti ant stalo, ryškus dizainas.

3,Puiki Dovana: Šių dinozaurų modeliai yra specialiai skirtas vaikams mokytis ir praturtinti dinozaurų simbolių, kurie yra labai tinkama šalis, apdailos ir dovanos.

4,Platus: dinosaur modelis gali lengvai padėti pritraukti vaikų dėmesį ir skatinti vaizduotę, kuri yra tinkama kraštovaizdžio scenos, švietimo žaislai, namų darbastalio apdaila, kolektoriai, papuošalai, šaliai reikmenys.

5,techninės Priežiūros ir Dydis: Nuvalykite dinozaurų modelis su švaraus vandens ir nelaikykite tiesioginiuose saulės spinduliuose.Šio modelio dydis yra apie 34*12.5*5cm/ 13.4*4.9*2.1 colių.

Specifikacijas(apie): Pavadinimas: Mosasaurus modelis (kilnojamojo burną)

Pakavimas: maišelis

Dydis: 34*12.5*5.5 CM/13.39*4.92*2.17 į (dėl vadovo matavimo, šiek tiek tolerancijos gali būti užfiksuojamas)

Svoris: 0.280 KG

Medžiaga: plastikas

Funkcijos: statinis kietosios jūrų dinozaurų modelis

Išlaikymo būdas: nuvalykite jį švariu vandeniu, draudžia poveikio

Spalva: nežymūs spalvų skirtumai, gali būti užfiksuojamas dėl rodymo problemų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, jei turite klausimų

Pakavimo Sąrašas:

1 x Realus Mosasaurus Modelis

  • Įspėjimas: no
  • Statinis modelis: Taip
  • Medžiaga: PVC
  • Temos: Gyvūnų
  • Modelio Numeris: Dinozaurų
  • Kilmės: KN(Kilmės)