lizdo

Automobilių Poliravimas ir valymas, vaško Keramikos Sluoksnį, kuriame Išsamiai Automobilių Plovimo Priežiūra Valymas Agentas

Rating
€9.01 €6.12





Automobilių Poliravimas ir valymas, vaško Keramikos Sluoksnį, kuriame Išsamiai Automobilių Plovimo Priežiūra Valymas Agentas

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Purvo ir kitas dėmes lengva laikytis dažų paviršiaus, todėl dažų paviršius nešvarus.Po danga, ji turi lotoso lapų poveikio ir pagerina savarankiškai valyti ir hydrophobicity.

Smėlio erozijos sukelia įvairių įbrėžimų ant dažų paviršiaus.Po lakas, apsauginis sluoksnis yra sudarytas siekiant sumažinti ar išvengti įbrėžimų, kurį sukelia išorinės jėgos ir mažėja dažų žalą laipsnį.

Aukštas atsparumas temperatūrai, jokių pėdsakų deginimas: Saulės poveikio ir ultravioletinių spindulių gali sukelti automobilio dažų oksiduojasi ir išnyks.Po to, naudojant šį dengimas vašku, ji gali veiksmingai atsispirti dažų deguonies spalvos sukelia aukšta temperatūra ir, kad automobilio dažų šviesesnis.

Kaip automobilis yra naudojamas, įvairių medžiagų, oro lėtai reaguoja su automobilio dažų ardo automobilių dažai, todėl dažų paviršius pamažu išblėsta, ir formavimo dangos sluoksnis po danga atkurti automobilio dažų gamintojo statusą.

Techniniai duomenys:

Talpa: 200g

dydis:8.9*8.9 cm

Pakuotė:

1*Vaško Danga

1*Kempinė

1*medžiaga

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Tomas: 200g