lizdo

Greitai gnybtas 10VNT Namų "PASIDARYK pats" Priedai Namuose Kompaktiškas laidų Jungtis Tiesioginis Visų Laidų Gnybtų Bloką

Rating
€0.95 €0.71





Geras įsigyti žmonėms, kad darome elektros projektus ar darbus, kur reikia prijungti daug laidų.Kartais jums reikia jumper kažką arba testus ant grandinės.Šie Greitai jungiamaisiais Gnybtais padės atlikti šiuos testus, greitai ir saugiai.Pilnos apsaugos, siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų, gerokai sumažinti paslėptų pavojų, dirbančių tiesiogiai su rankomis.Plačiai taikomas tinklelio vielų ir kieta viela iš įvairių dydžių, siekiant tenkinti namų ūkio ar komercinės paskirties.

Pagrindinės Savybės

★ Laikyti Saugiai - Pasirinkti geriausią antipireno savybių, izoliacinės medžiagos, modifikuotas vario, ilgas tarnavimo laikas, jokių korozijos, anti-aging, 4KV įtampos varža ir elektrinis atsparumas smūgiams.

★ Plačiai naudojami - Jie gali dirbti su beveik kiekvieną gabaritas įprastomis buitinėmis laidų :lubų ventiliatoriai, kištukiniai lizdai, jungikliai, automobilių, motociklų, laivų, garsiakalbiai, lempos, ir daugiau.Plačiai naudojama pastatų laidų sutaupyti daug erdvės, visos reikiamos jungtys.

★ Lengva naudoti-Sumažina laidų metu iki 70%!Tiesiog pakelkite svirtį, įdėkite atskirtas laidas, ir paspauskite svirtį uždarytas, turi stora, ir užmegzti tvirtą ryšį.

★Praktinių & Tvarkinga - įtampos diapazonas jungtis yra kietas, dydis 0.08-2.5mm2 / 28-14AWG.Jie ne bałagan vielos galai beveik tiek pat, išlaikyti elektros dėžutės gana erdvus ir nereikia pasukti a fistful vario viela kartu.

★Daugkartinio naudojimo & Efficient-Tinka lanksčių laidų ir sunku laidų.Kiekviena jungtis, skirta su nepriklausomų shrapnel įvairių laidų.ir įvairių skersmenų gali būti prijungtas saugos.

★ Patogu - yra bandymas skyles ant paviršiaus kiekvieno narvo.Ne reikia pašalinti juosta, skirta elektros bandymus.Ji yra intuityvi, paprasta ir daugkartinio naudojimo.

Naudojant Metodus

Specifikacija

Medžiagos

Vario

Gaminio Dydis

Greitai Jungiamoji: 4CM X 1CM X 2CM

Produkto Svoris

Greitai Jungiamoji: 5G

Pakuotės Turinys

Greitai Gnybtas × 1 Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

  • Modelio Numeris: Greitai Gnybtas
  • Tipas: Splice
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Medžiagos: Vario