Silikono Formos Kūgio Formos Piramidės Dervos Pelėsių, Patvarus, Daugkartinio naudojimo Silikoninės Formos, "PASIDARYK pats" Epoksidinės Dervos Žvakė FP8

Prekės Specifikacija:

Aprašymas:

Dydis: parodyta nuotraukoje

Forma: Kūgio, Piramidės

Medžiaga: silikonas

Specifikacija:

1. AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA-Tai sakai silikoninės formos yra pagamintas iš patvaraus silikono taikant pažangias technologijas.Su lankstus, sklandus ir daugkartinio naudojimo epoksidinės formų, kurias galite naudoti, de-pelėsių ir valyti jas lengva.

2. LENGVA DEMOLD IR ŠVARUS-Su sklandžiai ir blizga interjero, ir sumažina poreikį mažinti ir lenkijos.Po to, kai jūsų projektas yra visiškai išgydyti, jį bus lengva, kad pop iš dervos pelėsių.Arba galite naudoti dervos pelėsių purslų, kurie gali padėti jums išplėsti jūsų silikono formos " gyvenimo.Švarus epoksidinių pelėsių su muilo vandens ir saugojimo juos atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir dulkių.

3. TVIRTOS IR NĖRA LENGVAI DEFORMUOJASI,-Mūsų pelėsis yra sudarytas iš gryno silikono su puikus elastingumas, aukščiausios aukšto ašarinės stiprumo ir pan.Po nuspaudžiant ir deforming, tiesiog pailsėti, o tada grįžta į pradinę būseną.

4. MULTI-PURPOSE-Tai silikono dervos pelėsis yra suderinama su dauguma dervomis arba kitomis liejimo medžiagos, pvz., epoksidinės dervos, muilas, vonios bombų, žvakė ir pan.Puikus savo "PASIDARYK pats" rankų darbas ir suteikti jums nuostabų derva-priėmimo patirtį.

5. 100% Pasitenkinimo: Jokių papildomų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Komplektą Sudaro:

1 x Silikono Formos

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas Didmeninės: No
  • Modelio Numeris: pelėsių
  • Medžiaga: as
  • Rinkinys Tipas: Taip