Kempingas & Žygiai

6 Vnt. Saulės energija Varomas Mol Švilpikas Atstumiantis Statymų Sonic Gopher Chaser Pelėnas Atgrasymo Vietoj Spąstus, vejoms Kieme

Rating
€27.54 €18.45





6 Vnt. Saulės energija Varomas Mol Švilpikas Atstumiantis Statymų Sonic Gopher Chaser Pelėnas Atgrasymo Vietoj Spąstus, vejoms Kieme Aprašymas: Veiksmingai: Affectively atsikratyti veja, sodas ir sodinimo lovos kurmiai, pelėnai, sterblines žiurkes, woodchuck, armadillos, groundhogs ir kitų burrowing gyvūnų.Prasiskverbia giliai į žemę, kur gyvūnai burrow.

Lengva įdiegti ir vandeniui: sukamaisiais režimas, apie 40 pėdų skersmens.Todėl rekomenduojame naudoti 12 akro saulės pelių polių poslinkis; Vandeniui atsparus lauko dizainas.

Ekonomiškas saulės dizainas: Šį krūva ateina su įkraunama baterija, kuri automatiškai mokesčius per savo polikristalinio silicio saulės energijos.4 valandų saulės įkrovos trunka 5 dienas, be baterijos keitimas.

Akustinis atstumiantis žinutės: Jie nekaltai pašalinti apgamai, sterblines žiurkes, švilpikai, pelėnai ir kiti burrowing graužikai nuo vejos siunčiant akustinių impulsų vibracijos.

Kas veikia: Spygliais už Mo, Pabaisa, Švilpikas, ir Pelėnas.Paprastai tai trunka apie 2-4 savaites pašalinti LE žiurkių ir sterblines žiurkes iš jūsų sodo.Prašome pašalinti šį saulės mol po po kurmis dingo

Spalva:Žalia

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

6 * Vabzdžių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Medžiaga: ABS
  • Kilmės: KN(Kilmės)