lizdo

Dent Traukti Baras Nešiojamų Multi Kamščiatraukis Kablys Vienos Kojos Niveliavimo Baras, Automobilių Remontas Vietoje Svirtis Kamščiatraukis 6 Pirštų Letena Lifter

Rating
€60.33 €28.96





Vienos ašies rėmas Funkcija:

Laikiklis, kuris gali būti taisomas greitai ir lengvai visų kampų kūno.Struktūra yra paprasta, naudojant principą sverto ryžtingai kelti ar traukti įgaubto paviršiaus per tiesiai traukti ranką priploti įgaubto paviršiaus, lanksčiai kontroliuoti įtempimas ir aukštis, ir padaryti techninės priežiūros tikslesni.

Produktas:

Jis yra pagamintas iš aviacinio aliuminio medžiagos, įrengtos specialios šešių kojomis nagus ir EVA atsparus smūgiams, dilimui ir stipri, lipni pėdų pagalvėlės.

Piešimo diapazonas: 0-180mm, dydis: 850mm * 22mm * 10mm, svoris: 1.8 KG.

Skelbimas:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Ir prašome įsitikinkite, kad jūsų dabartinis adresas teisingą po apmokėjimo per 1-2 dienas!

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra patikrinamas!

Mūsų Garantija:

Jei nesate 100% patenkintas kokybės produktus galite įsigyti galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą:

1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

Atsiliepimai:

1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir visų pirkėjų.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų.

2. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti čia.Ačiū!

Susisiekite Su Mumis:

1. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Ačiū!

2. Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.Mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą jūs turite!

Dėkojame Už Jūsų Paramą !

  • Prekės Pavadinimas: Geriausia RyingL
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Spalva: sidabrinė, juoda
  • Tipo, iš skardos, Įrankiai: Skardos Įrankių Rinkinys

  • Author: Aszklanny
  • Date: 2021-04-08
  • gooooooooooooooooooooooooooooooooooood !
  • 5/5