lizdo

5 Vnt. Nerūdijančio Plieno Aliejaus Tapybai Maišymo Grandiklis Tapybos Peilis Nustatyti Naftos Tapyba Priedai, Dažai Įrankių Rinkinys

Rating
€2.34 €1.52





100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Tai aukštos kokybės peilis buvo sukurtas su aukščiausios kokybės nerūdijančio peilis, kuris priešinasi visi dilimo ir korozijos nuo bet kokios žiniasklaidos, įskaitant akrilo.

Lengva valyti, Paletės Peiliai, Nuvalykite dažų perteklių.Naudokite muilą ir šiltą vandenį valyti peiliai.Naftos naudojimo, skiedikliu arba vaitspiritu ir nemerkite ašmenys tirpiklyje arba vandens.

Lanksčios ir Tvirtos, Labai lanksti Nerūdijančio plieno dažymo peilis ir ne aštrus kraštas, su tvirto medžio rankena siūlome ilgas tarnavimo laikas, šviesos ir lengva patraukti.

Taikomos Plinta, Scumbling, Išlyginimo, Smudging, Maišymo, iš Anksto sumaišius Dažus už Akvarelė, Aliejus, Nagų, Kūno, Veido Dažymas / Miniatiūriniai, Modelį, Amatų, Rock, Tapyba ir kt.Geras pasirinkimas menininkas,mėgėjų,vaikų,moksleivių ir suaugusiųjų.

Specifikacija:

Medžiaga: mediena+nerūdijančio plieno

Spalva: Kaip šou

Pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

5 x Nerūdijančio Plieno Aliejaus Tapybai Maišymo Grandiklis

  • Modelio Numeris: Dažų Įrankių Rinkinys
  • Kilmės: KN(Kilmės)

  • Author: Logan911
  • Date: 2021-03-29
  • They're very small. Acceptable quality Well packaged The order arrived in 18 days
  • 5/5