lizdo

Saulės Siurblys, Saulės Fontanas Saulės Vandens Fontano Siurblys, Sodas, Baseinas, Tvenkinys, Laistymo Siurblys su Antgaliu Reikmenys, Sodo Dekoro Dropship

Rating
€5.74 €3.38





Savybės:

1. Atnaujinta Versija 2021 m.: Mūsų saulės fontano siurblys turi galingą 3W PET laminuotos saulės baterijomis ir 800mAh baterija.Kai saulė yra pilna, nepanaudotos galios bus saugomos baterija.Užtikrinti, kad, kai saulė yra silpni ar blogas oras, saulės siurblys gali vis dar paprastai dirbti, todėl ilgalaikį gyvybingumą į savo sodą.

2. 7 Skirtingi Antgaliai: Mūsų saulės lizdas siurblys yra įrengtas su 7 skirtingais antgaliais.Purkštuko aukštį galima reguliuoti, siekiant išvengti vandens purslų iš kriauklės.Aukštis fontano vandens, priklauso nuo jos intensyvumo saulės, vandens srautas gali pasiekti 180L/H, ir purškimo aukštis gali siekti 50 cm.Kurti įvairių peizažų, pritraukti paukščių ir padaryti jūsų sodas daugiau energingas ir gražus.

3. Multi-funkcija Naudojimas: Šis saulės vandens paukščių maudymosi fontano siurblys yra labai tinka paukščių maudytis, žvejoti rezervuarai, tvenkiniai, baseinai, sodai, deguonies cirkuliuojantis vanduo, ir pagerinti pH vandens.Tai puikus pasirinkimas bet kriaukle sode ir suteiks žavesio ir atmosferą jūsų kieme.

4. Automatinė Apsauga Nuo Atnaujinti: patobulinta versija saulės paukščio lizdą fontano siurblys priima intelligent design.Jei nėra vandens ar blokuojami šiukšles, jis bus automatiškai išjungiamas, kad nebūtų pažeistos saulės fontano siurblys.Visiškai uždengia saulės energijos 3-5 sekundes.

5. Multi-purpose Dizainas: Labai tinka lauko paukščių vonios, žuvų tankai, mažų tvenkinių, sodo paukščių pirtys, baseinai, vandens apytaką, didina pH vandens ir pan.

Techniniai duomenys:

Dydis: skersmuo: apie 160mm/6.30 colių

Grynasis svoris: apie 280g

Saulės skydelis: polikristaliniai PET laminuotos saulės skydelis

Maksimali galia: 3W

Maksimalus purškimo aukštis: 30-60cm

Saulės skydelis: 7V/3W

Siurblio galia: DC 4.5-12V

Didžiausias srautas: 180L/h

Baterijos talpa: 3,7 V/900mAh

Savybės: vandens siurblys turi vandens trūkumo apsaugos ir anti-blokavimo funkcija, kuri veiksmingai prailgina tarnavimo siurblio.

Naudojimo instrukcijos:

1. Šis produktas yra paprasta naudoti.Pasirinkti saulėtoje sodo baseinai, plaukimo baseinai ir kt., nuplėšti apsauginę plėvelę ant saulės kolektorių, aktyvinti produktą nuo saulės ir įdėti jį į vandens, produktas gali būti įjungtas ir veiktų, ir siurblys dirbs per dieną, kai saulė yra pilna energijos teikia saulės energijos, o likę baterijos yra saugoma vidinio akumuliatoriaus.Kai saulė yra silpnas, produktas bus automatiškai perjungti į baterijos energijos, siekiant užtikrinti normalų vandens siurblys.

2. Šis produktas turi funkcijas, tokias kaip vandens trūkumo apsaugos ir anti-blocking, kuri veiksmingai prailgina tarnavimo siurblio.Jei pastebėsite, kad siurblys nustoja veikti ir naudojimo metu, prašome patikrinti, ar siurblio trūksta vandens, arba patikrinti, ar siurblio įėjimo angoje yra blokuojamas pašalinių objektų, prašome išvalyti laiko, ir pasirinkti tamsesnės aplinkos visiškai padengti saulės baterijomis, ir tada vėl produktas, Jis gali dirbti paprastai, kai patenka į vandenį.Atkreipkite dėmesį, kad, reguliariai valyti šiukšles ir nešvarumus nuo saulės baterijomis.

Pakavimo Sąrašas:

Saulės Skydelis*1

Brushless Vandens Siurblys*1

Antgalis*8

Anti-susidūrimo Bar*4

Instrukcija*1

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

  • Siurblio galia: DC 4.5-12V
  • Pavadinimas: Saulės Fontanas
  • Maksimali galia: 3W
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Tipas: Sodo paukštis vonia
  • Modelio Numeris: Saulės Fontanas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

  • Author: Ahmediflorim
  • Date: 2021-07-18
  • I would like to make a more detailed description of the goods. From the above description it is completely unclear what mode of operation the fountain has. Got not exactly what I thought... But in general, the goods are satisfied!
  • 3/5