Dviračių Priedai

Lengvas Motociklo Šalmas, Kelių Dviratį Ciklo Šalmas Vyrai Moterys Dviračiu Saugos Suaugusiųjų Dviračio Šalmas Dviratis MTB

Rating
€22.84 €11.42





Aprašymas:

ATSPARUMAS smūgiams: Tai dviračių šalmas yra specialiai skirta suaugusiųjų rider.Medžiaga sutirštės multi-tankis EPS putų viduje šalmas sugeria smūgio energiją efektyviai sumažinti riziką kenkia į galvą avarijos, ir pratęsti, galiniai formos užtikrina visišką apsaugą, į kaukolės dalį galvos.

Aprašymas:

Lengvas vientisai-suformuoti NŠS dviračio šalmas.

18 versmės pareikšti cool oro ir nuplaukite šiltu orą, gerai vėdinamoje vietoje.

Minkštas nuimamas, plaunamas, antibakterinis trinkelės už geriausią patogumą dėvėti.

Rotorinis vidaus reguliatorius reguliuoja sandarumą šalmas.

Techniniai duomenys:

Spalva:KAIP paveikslėlyje parodyta.

Medžiaga: Patvarus PVC & PC, NŠS

Ventiliacijos kiekis: 18 versmės.

LENGVAS&VĖDINIMAS: Šiame dviračių šalmas pagamintas iš lengvos medžiagos, vidinis padas naudoti pralaidžios orui medžiagos, dėvėti patogiai.Priimant individualų aerodinaminės ir vėdinimo projektavimo sąlygas oro eiti per dviračiu šalmą, kuris gali padėti padidinti greitį ir išlaikyti sustabdyti atvėsti.

GALI keisti Į SKIRTINGAS GALVOS DYDIS: Ddial saugojimo sistema yra lengva prisitaikyti ir užtikrinti dviračių šalmas puikiai tinka ant galvos, Ji yra labai svarbu, kad jums gauti šalmą ant galvos tinkamai, nes galimus pavojus kyla lengvai, mažas ar didelis, dydžio šalmas.prašome įvertinti savo galvos perimetras teisingai prieš perkant, Šis šalmas tinka galvos circumferences 21.26-24.8 į.

BUILT-IN NUIMAMAS SKYDELIS: Saulės skydelis, ant dviračio šalmas yra būtina, kad visi-kalnų dviračių mėgėjams, Tai dar labiau sustiprino saulės skydelis yra puikiai suprojektuoti, kad atitiktų šiame dviračių šalmas už jus.Skydelis yra lengvai perkelti aukštyn ir į užtikrinti jums pasiūlyti platų paminklų, saugūs, Versmės dėl Skydelis užtikrina oro srautas praeina jus atvėsti.Didelis skydelis su įdėklu-net gali geriau išlaikyti nepatogumų nuo saulės, lapai, kiti elementai toli, kad jūs 100% dėmesį į dviračiu.

PUIKUS DYDIS: Šis suaugusiųjų dviračių šalmas eina su standartinio dydžio, įrengta lengva naudoti rinkimo sistema ir šoniniai dirželiai, kad šis nutcase šalmas reguliuojamas į įvairias galvos dydžio ir tinka tiek vyrams, tiek moterims.

ATSPARUMAS smūgiams: Tai nutcase dviračių šalmas yra specialiai skirta suaugusiųjų rider.Medžiagą naudoti kietas ir tvirtas PVC & PC, EPS putų, kurios padeda absorbuoti poveikį ir apsaugo galvą avarijos metu.

VĖDINIMAS: priimti individualų aerodinaminės ir vėdinimo projektavimo sąlygas oro eiti per dviračiu šalmą, kuris gali padėti padidinti greitį ir išlaikyti sustabdyti atvėsti.

LENGVAS: Tai dviračių šalmas pagamintas iš lengvos medžiagos, vidinis padas naudoti pralaidžios orui medžiagos, dėvėti patogiai.Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!Komplektą sudaro:

1 x Šalmas, 1 x Skydelis (Gali būti atskirtas nuo šalmo).

  • Amžiaus Grupė: (Suaugusieji) Vyrai
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Oro Ventiliacijos Angos: 16 - 20
  • Modelio Numeris: GUGUJI222
  • Medžiaga: PVC
  • Weight (g): 185g
  • Prekės Pavadinimas: HAIMAITONG
  • Tipas: Vientisai-suformuoti Šalmas