Namų Dekoras

6CM sraigė Figūrėlės medžio masyvo Medienos Gyvūnų Namų Puošybai Darbalaukio Mažas Drožyba Amatų Arbatos Augintinio Sraigė Gyvūnų Statula

Rating
€28.54 €19.98





RM12534982318192343

Dydžiai

Informacija

Medžiaga

Pranešimas

Kadangi dydis yra matuojamas ranka, dydžio faktinis prekės gausite, gali šiek tiek skirtis nuo dydžio, mes pažymėti.Tuo tarpu primename, kad dėl apšvietimo sąlygų, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t., spalvos tonas tikrasis produktai gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl mūsų svetainėje.Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Prašome būti taikomas faktinis produktus.

Pristatymas

1: Mes išsiųsti prekes per 5 darbo dienas, kai gauna jūsų mokėjimą. 2: Prašome įsitikinkite, kad palikti teisingą telefono numerį, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją. 3: Prašome leisti, kad vėluojama logistikos dėl force majeure aplinkybių pasikeitimo muitų politika.

Grąžinimo Politika

1: Jei jūsų sklypas prarado, arba elementai, skaldytų, mes išsiųsti arba grąžinti už jus. 2: Jei norite grįžti produkto dėl pirkėjo priežasčių e.g.jums nepatinka, modelio ir kt.), pirkėjas bus atsakingas už visas siuntimo mokesčius ir draudimą, kai grįžęs elementus. 3: Jei prekės yra nustatyta defektų, prašome pranešti mums per 7 dienas, kai gauna produktą.Jei jis yra didesnis nei 7 dienas, užsakymas bus patvirtintas, ir mes negali būti atsakinga už problemų.Ačiū už jūsų supratimą.

Klientų Atsiliepimai

1: Po PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų, komercinės plėtros, mes laukiame jūsų teigiamus atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų. 2: Mes visada stengiamės teikti aukštos kokybės produktus ir siekia 100% klientų pasitenkinimo.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome būti kantriems ir susisiekti su mumis pirmą kartą.

  • dydis: 6*3.5*4CM
  • Temos: Gyvūnų
  • Regioninės Funkcija: Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Kūrybos Oranžinė
  • Medžiaga: Mediena
  • Stilius: sraigė
  • Kilmės: KN(Kilmės)