Auskarai

2vnt Vienkartiniai Ausų Kremzlės Auskarų Vienetų Ausis Smeigės Sterilūs Ausies Ginklą Auskarų Ginklą Ausies Tragus Helix Auskarų Lapelio Auskarai

Rating
€1.42 €0.85





Savybės: Kiekis:4pcs/komplektas (2vnt auskarų vėrimo pistoletas + 2vnt alkoholio trinkelėmis) Spalva: Kaip parodyta nuotraukose (Reali spalva galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo stock photos dėl ekrano atspindys) Medžiaga: Plastikas ir nerūdijantis plienas ausies smeigės.Dydis: 50mm*40mm*6mm Paketų sąrašą: 2 * Vienkartiniai ausų auskarų vėrimo pistoletas ir ausų stud + 2 * Alkoholio trinkelėmis revoliucinis vienkartiniai ausų auskarų vėrimo vienetai yra pagaminti profesionalių medicinos prietaisų gamintojo pašalinti galimas kryžminis infekcija ir uždegimas, o ausų auskarų.Kiekvienas vienetas apjungia savarankiškai sunaikinti ausų auskarų vėrimo pistoletas su built-in ear stud.Ji yra atskirai supakuotas ir sterilizuotas pagal standartą medicinos reikalavimas.Jis skirtas mechaniškai taip paprasta naudoti, kad galite net padaryti ausis pradurta sau!Atskirai supakuota ir sterilizuotas, išvengti uždegimas.Vienkartiniai, nr. kryžminės infekcijos, nr. hepatito, nr. ŽIV.Lengva valdyti, lengva rasti tiksliai ten, kur norite skylę tiksliai.Pagaminti iš 100 000 klasės clean room, sterilizuota pagal EO dujos, garantuota Kokybė.Atskirai supakuota antiseptikas medžiaga įtraukiama į kiekvieno vieneto.

Savybės: Kiekis:4pcs/komplektas (2vnt auskarų vėrimo pistoletas + 2vnt alkoholio pad) Spalva: Kaip parodyta nuotraukose (Reali spalva galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo stock photos dėl ekrano atspindys) Medžiaga: Plastikas ir nerūdijantis plienas ausies smeigės.Dydis: 50mm*40mm*6mm, kad Paketu sarašas: 2 * Vienkartiniai ausų auskarų vėrimo pistoletas ir ausų stud + 2 * Alkoholio trinkelėmis revoliucinis vienkartiniai ausų auskarų vėrimo vienetai yra pagaminti profesionalių medicinos prietaisų gamintojo pašalinti galimas kryžminis infekcija ir uždegimas, o ausų auskarų.Kiekvienas vienetas apjungia savarankiškai sunaikinti ausų auskarų vėrimo pistoletas su built-in ear stud.Ji yra atskirai supakuotas ir sterilizuotas pagal standartą medicinos reikalavimas.Jis skirtas mechaniškai taip paprasta naudoti, kad galite net padaryti ausis pradurta sau!Atskirai supakuota ir sterilizuotas, išvengti uždegimas.Vienkartiniai, nr. kryžminės infekcijos, nr. hepatito, nr. ŽIV.Lengva valdyti, lengva rasti tiksliai ten, kur norite skylę tiksliai.Pagaminti iš 100 000 klasės clean room, sterilizuota pagal EO dujos, garantuota Kokybė.Atskirai supakuota antiseptikas medžiaga įtraukiama į kiekvieno vieneto.

  • Metalų Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Modelio Numeris: 7D5244
  • Auskarai Tipas: Stud Auskarai
  • Elemento Tipas: Auskarai