Namų Dekoras

Spalvinga Kristalų Vėjo Varpeliais, Lauko Kambarį Namo Kieme Sodas Vamzdžiai Varpai Šiaurės Nuostabi Giliai Rezonansinis Kabo Dekoro Vėjas

Rating
€27.40 €11.78





Aprašymas:

Prekės specifikacija:

Savybės:

1. Ką mėgstate blizgesį?Jūsų sodas bus daugiau apakinti, nes ji.Kai saulė ateina ryte, mano kambarys alsuoja gražus rainbows.

2. RANKŲ MEISTRIŠKUMO - Mūsų mobiliųjų telefonų ir vėjo varpeliais, kruopščiai rankomis pagamintas naudojant patikimas, aukštos kokybės medžiagos.

3. JOKIŲ SIENŲ SURINKIMAS IR VALYMAS - Kiekvienam iš mūsų mobiliųjų telefonų ir vėjo varpeliais yra lengva surinkti ir pakabinti, kad jie taptų idealus dovanos beveik bet kas.Jie taip pat yra skirta už be jokio vargo valymas, užtikrinti, kad jūsų baldai atrodo taip gerai, per porą metų kaip jis tai padarė per dieną.

4. NAMAS KAIMYNAI Pavydi - Mes tik parduoti vieną iš a kind, apsvaiginimo mobiliuosius telefonus ir vėjo varpeliais, kad yra kitoks nei tradicinių išteklių pardavėjų.O tai reiškia, šis straipsnis daro standout dovana šeima ir draugais - ar puikus priedas prie jūsų sodą, terasą ar vejos.

5. Ši krištolo vėjo varpelių atneš putojantis vaivorykštę į savo sodą, terasą, saulėtas langas, arba pakabinti ant jūsų sodo vonia.

Techniniai duomenys:

1. Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektas.

Pakuotė:

1 x Spalvinga Kristalų Eolic Varpai

  • Medžiaga: Crystal
  • Temos: AUGALŲ
  • Stilius: Modernus
  • Parama: Dropshipping/Didmeninės
  • Kilmės: KN(Kilmės)