Namo Saugojimo Ir Organizacijos

3 Pakopa stalčiuko Slim Organizatorius Stovo Plastikinės Sandėliavimo Bokštas Turėtojas, Lentynos su ratukais, Namų Virtuvė, Skalbimo Kambarys Atskirtas

Rating
€32.34 €21.02





3-jų pakopų stalčiuko yra gražus, praktiškas, patvarus, lengvai valomas ypatybės ir stiprus guolių pajėgumą.Jos rafinuota balta spalva atitinka jūsų modernaus ir paprasta stiliaus namas labai daug.Be to, ji padeda išlaikyti jūsų elementai, atskirti ir organizuota, tačiau neužima daug vietos.Puikus sandėliavimo bokštas naudoti namuose!

Savybės:

Aukštos Kokybės Medžiaga: pagaminti iš premium PP medžiagos, tai stalčiuko yra netoksiškas, rustless, tvirtas, patvarus ir saugus naudoti.

Kompaktiškas & Erdvės taupymo: priimti triple sluoksnių ir plonas dizainas, lentynos, net gali būti naudojami spragą.Visiškai išnaudoti savo erdvę!

Patogu Naudoti: ji yra įrengta su lengvai slysti ratai; leidžia ištraukti jį ar ją ištraukite iš siauras vietas be vargo.

Lengva Įdiegti: tik keletas paprasta operacija gali užbaigti diegimą šio stovo, nereikia įrankių.Taip pat pateikti rankas-smagu!

Platus Paskirtis: šis sandėliavimo bokštas puikiai tarp šaldytuvo ir skaitiklis arba sienos.Tai puikiai tinka skalbinių kambarys, vonios kambarys taip pat.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PP

Spalva: Balta

Prekės Svoris: 1050g / 37.03 oz

Prekės Dydis: 54*12*72cm / 21.25*4.72*28.34 į

Pakuotės Svoris: 1495g / 52.73 oz

Pakuotės Dydis: 55*14*24cm / 21.65*5.51*9.44 į

Pastaba:

Prašome atidžiai matuoti ilgį, plotį ir aukštį iš vietos, galite nustatyti prieš pateikdami užsakymą.

Stalčiuko tik, priedai neįtraukiami.

Dėl vadovo matavimo, gali būti nuokrypis.

Dėl apšvietimo, nuotraukos ir materialus objektas gali šiek tiek skirtis, prašome natūra teikiama pirmenybė.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Stalčiuko

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų.

2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu.

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ?

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

  • Naudoti: Garažas
  • Diegimo Tipas: Grindų Tipas
  • Klasifikacija: Ne-sulankstomas Stovas
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Nėra. Pakopų: Trijų Sluoksnių
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Taikomas Vietos: Už Durų, Arba Ant Sienos
  • Modelio Numeris: Plonas Organizatorius Stovo
  • dydis: M