Ranka & Elektrinių Įrankių Priedai

New70Pcs/Set Twist Drill Bit Nustatyti Pamatė Rinkinys HSS Padengtas Titano Gręžimo Medienos apdirbimo, Medienos Priemonė 1/1.5/2/2.5/3/3.5/4mm Metalo Karšto

Rating
€6.76 €5.27





New70Pcs/Set Twist Drill Bit Nustatyti Pamatė Rinkinys HSS Padengtas Titano Gręžimo Medienos apdirbimo, Medienos Priemonė 1/1.5/2/2.5/3/3.5/4mm Metalo Karšto

❥(^_-) Produkto Aprašymas ❥(^_-)

Kulka Taškų: 1、greitapjovio Plieno: Pagamintas iš greitapjovio plieno, gręžimo karūnos yra didelis kietumas, geras atsparumas dilimui ir ilgaamžiškumo.

2、Titano Lydinio Apvalkalas: titano lydinio danga padidina kietumą grąžtas, todėl twist drill tiek daugiau dėvėti, atsparus ir ilgalaikio rūdžių įrodymas.118 laipsniu break point pašalina poreikį centras punch ir pjauna greičiau ir neleidžia vaikščioti.

3、7 Skirtingų Dydžių: gręžimo karūnos kit yra 7 skirtingų dydžių, įskaitant 1,0 mm, 1,5 mm, 2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 mm, 3,5 mm ir 4.0 mm ir 10VNT kiekvieno dydžio, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.

4、Tinka Kartų: gręžimo karūnos yra plačiai naudojami aliuminio lydinių, medinio medžiagos, plastiko pramonė.Idealus, "PASIDARYK pats", projektus ir bendrosios statybos arba inžinerijos srityje.Jis gali būti naudojamas gręžti skyles ant įvairių paviršių, įskaitant medinių medžiaga, kampas, geležies, plastiko, aliuminio lydinio, ir t. t.

5、Naudojant Pastaba: grąžtas nėra taikomi aukšto kietumo nerūdijančio plieno, stiklo, keramikos ir betono.

Techniniai duomenys:

1. Visiškai naujas ir aukštos kokybės.

2. HSS grąžtų komplektas tinka medinio medžiagos, plastiko ir aliuminio

3. Idealus, "PASIDARYK pats", namų ir bendrosios statybos arba inžinerijos naudoti.

4. Rinkinį įtraukti dydžio(apie): 1,0 mm, 1,5 mm, 2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 mm, 3,5 mm, 4.0 mm

5. Medžiaga: greitapjovis plienas ir titano danga

6. Bendras ilgis dydžio(apie):

1,0 mm*10vnt

1,5 mm*10vnt

2.0 mm*10vnt

2.5 mm*10vnt

3.0 mm*10vnt

3,5 mm*10vnt

4.0 mm*10vnt

Pakavimo Sąrašas:

70*Grąžtas

Pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, gali būti paklaida apie 2-3 mm.Spalva elementus rodoma nuotrauka gali šiek tiek skirtis dėl kompiuterio ekrano, nes ekranas yra kalibruoti skirtingai.Aš tikiuosi, jūs galite suprasti.

2. Negali būti naudojamas nerūdijantis plienas.

❥(^_-) Vaizdo Ekranas ❥(^_-)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

  • Modelio Numeris: Grąžtas
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Tipas: Twist Drill Bit, Gręžimo Karūnų Rinkinys
  • Pavadinimas: HSS grąžtų rinkinys
  • Prekės Pavadinimas: VAHIGCY
  • Ilgis: 1/1.5/2/2.5/3/3.5/4mm
  • Medžiaga: Greitapjovio Plieno
  • Naudoti: Metalai Gręžimas