Namų Dekoras

Dažytos Paukščių Pakabukas Namų Puošybai dieną, Motinos Dieną Paukštis Grupės Apdailos Amatų Namų Dekoro Kambarį Apdaila

Rating
€4.15 €2.95





Savybės:

1.Akrilo Paukščiai: Kiekvieną rytą, kai saulė šviečia per šias linksmas paukščių, aš nepamirškite įvertinti tai, ką pasaulis vadina "laime".Šis rankų ir stiliaus vertus-sumažinti paukščių pagaminta iš daugelio tipų akrilo medžiagos.

2.Magiškas paukščių apdaila: Šie cute paukščiai gali pakeisti jų ryškumas ir žavinga atrodo natūralioje šviesoje, pridedant laimės į bet kurią vietą jūsų namuose.

3.Vidaus/Lauko Skulptūros: Jūs galite pakabinti jį ant langus, kurie atrodo kaip paukščiai, kurie naudojasi kaitintis po.Arba naudojami kaip sienos montuojamas meno kūrinius, pasveikinimo ženklas pakabintas ant lentynos ir kt.Jie gali pridėti ryškių spalvų, bet erdvės.

4.Puiki dovana pasirinkimas: Mes dažnai praleisti mūsų prarado artimuosius, kurie verčia mus jaustis vienišas.Mes galime pabandyti įdėti savo mintimis apie pagrindinius spalvingas dekoracijas, kuri leidžia mums pajusti, kad jie yra aplink mus.

5.Unikalių dekoro:Šios rūšies pagrindinių spalvų apdaila yra labai gražus.Pagrindinių spalvų langų apdaila tinka bet kokio lygaus paviršiaus, virtuvės, biuro, miegamojo, lango arba židinio apdailai.Rankų darbo pobūdis produktą gamins pokyčiai, spalva, dydis ir dizainas.

Specifikacija:

Medžiaga: Akrilas

Dydis: apie 20cm/7.80 į

Svoris: apie 90g

Pakavimo Sąrašas:

1*Akrilo Paukščių Puošmena

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: Rectangle
  • Stilius: Modernus
  • Prekės Pavadinimas: waasoscon
  • Modelio Numeris: Apdailos Amatai
  • Medžiaga: Akrilo