Rėmai & Detalės

Įpurškimas, ABS Lauktuvės Rinkinys Kėbulo Kawasaki Ninja 250R EX250R EX250 08-12 2008-2012 m.

Rating
€234.64 €183.02





Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą / pirkti.

Šis punktas yra visiškai Naujas Antrinėje rinkoje Motociklo Lauktuvės Komplektas, Pagamintas, Aukštos Kokybės ABS Plastiko.99% tas pats, kaip originalaus lauktuvės.Visos dalys yra tokio pat storio kaip originalo,iš Anksto Drilledfor Tikslumo Įmontuoti.

Įmontuoti: Kawasaki Ninja 250R 2008-2012 m. Daugiau foto Stiliaus 2 Style13 ,prašome susisiekti su mumis.

Savybės: 100% Aukštos kokybės ABS plastiko (ne PVC), siekiant užtikrinti ilgesnį tarnavimo laiką.Medžiaga:Aukštos Kokybės ABS Plastiko,Pagaminti Naudojant Originalus Leidimas Liejimo Technologija Spalva: tas pats kaip paveikslėlyje parodyta, kaip Lauktuvės Rinkinį įeina:12 vienetų lauktuvės dalys , Dovana Priekinio stiklo , Nemokama Šilumos Ekranavimas Ne diegimas įvadas,Profesionalų montavimą rekomenduojama.

Apie Kliento Darbo: Tai lauktuvės rinkinys yra antrinėje rinkoje lauktuvės mabe Kinijoje ,NE OEM lauktuvės arba originalą lauktuvės !Mes yra Aukštos Kokybės Dažų Darbas,labai puikus.Su 3 sluoksnių tapyba, siekiant užtikrinti geresnę gyvenimo laiką.dvi aišku, kailis + lipdukai ,jei jums reikia plika unpainted lauktuvės bus pigiau.Mes spalva yra labai arti nuotraukas internete, bet negali būti lygiai tas pats.Šis darbas yra toks, šioje rinkoje.Mes netgi galite pateikti lauktuvės rinkinys jūsų konkrečius užsakymą dizaino.Kaip ilgai, kaip jūs galite pateikti informaciją apie savo reikalavimus forma tinka skaitmeninės nuotraukos/grafikos darbą, mes galime pakeisti projektavimas, Kelių ar Rasės spec.Pasirinkus šią parinktį, prašome susisiekti su mumis ebay masažo apie detales !( Lenktynių Lauktuvės Custom Darbo Yra), Mes neturime dažų lauktuvės pagal spalvos kodą , kad spalva gal šiek tiek skiriasi nuo OEM lauktuvės,jums reikia patikrinti, atsargūs ant mūsų nuotrauką prieš padaryti, kad !

Apie Nagrinėjimo Laiką ir Laivybos : Kas lauktuvės rinkiniai reikės 7-10 dienų, todėl mūsų gamykloje prieš išsiuntimą iš .Taigi, visi klientai turės būti kantrybės, mes siūlome sekimo numerį pirkėjui, kai prekės pristatymas iš !(kartais ji užtruks ilgiau laiko, bet kartais tai užtruks trumpesnį laiką, tai priklauso nuo mūsų gamyklos darbą ir oras mūsų miesto !)

Apie Komplektas : Vidinė pakuotė:Kiekviena maža dalis supakuota atskirai su putplasčio.Išorinė pakuotė:Kiekvienas rinkinys lauktuvės supakuoti į 7-sluoksnis itin stiprus dėžutėje.

DUK :

1.Q: Kaip yra kokybės Purvasargiai?

A: Mūsų purvasargiai yra ne OEM, nei originalas.Jie yra antrinėje rinkoje ABS Purvasargiai.

2. Q: Kaip rinkinys ir lauktuvės spalva?

A: Mes nenaudojame spalvos kodas dažų, todėl mes negalime garantuoti 100%, kad mūsų lauktuvės spalva bus 100% tas pats, kaip originalaus rinkinio.Mes negalime pateikti spalvos kodą, taigi, prieš jus pirkti, jums turėtų skaityti mūsų produkto nuotrauką atidžiai.

3. Q: Apie rinkinys įdiegti įvadas.

A: Visi mūsų produktai nėra numatyta įdiegti įvadas.Jei turite kokių nors problemų diegiant mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis.

4. Q: Kaip ilgai užtrunka, kol lauktuvės pristatymo?

A: Iki pristatymo, kas lauktuvės reikia 7-10 dienų, kad jis būtų pagamintas.Bet kartais, nes poveikis oro, dažymas bus vėluoja apie 2-3 dienas.

5. Q: Apie lauktuvės, pakavimo.

A: Mes naudojame profesinės paketą į laivą savo lauktuvės, su apsauga putų ir kempine medžiagos.

6. Q: Ar jums parduoti vieną ar keletą tam tikrų dalių lauktuvės?

A: Mes parduoti vieną ar jų dalių lauktuvės.

7. K: ar Bus prekę galiu nusipirkti, reikia custom mokėti?

A: Custom mokėjimo skiriasi pagal skirtingų šalių.Mes stengiamės išvengti galimų užsakymą galite, pvz., JAV,AUSTRALIJA,jungtinė karalystė ir Kanada, custom negali būti išmokėta šių šalių normalus, o kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Italijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje ir Belgijoje, papročiai yra labai griežtos, todėl labai tikėtina, kad bus mokama.

8. Q: Kas yra įtraukti į keletą lauktuvės?Yra varžtas viduje, kuri reikalinga, kai diegiate?

A: lauktuvės pakete yra tam tikras kiekis lauktuvės dalys, nemokamai priekinio stiklo ir įdiegtą heatshield.bet lauktuvės varžtų ir kitų įdiegti aparatūros nėra įtraukti.

9. Q: Ar jūs sutinkate užsakymą lauktuvės, kaip mes užklausą?Tai kainuoja?

A: Mes galime padaryti lauktuvės jums, kaip jums patinka, be papildomų pinigų.Mes galime padaryti ar asmeninį savo spalvą, paveikslėlį, ir logotipas.Norint gauti gerų rezultatų, prašome, atsiųsti mums mėginio vaizdą, kol mes galime padaryti tai už jus.

10. Q: Apie derinti pristatymas, galime įsigyti daug daiktų, bet tik mokėti vieną laivybos kaina?

A: Mūsų siuntimo kaina priklauso nuo svorio, mūsų produktų, taigi, net jei jūs pirkti daug daiktų, jums reikės mokėti kiekvieną laivybos kaina.Bet jei kiekis yra didelis, mes suteikti jums tam tikrą nuolaidą.

11. Q: Yra purvasargiai jūs parduodate dažytos?Jie gali būti įrengti dviračių tiesiogiai be tvirtinimo?

A: purvasargiai parduodame dažytos jau, jie gali būti įdiegta į jūsų dviratį tiesiai, nereikia taisyti.

  • Motociklams Padaryti: Kawasaki
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dažytos: Taip
  • Medžiagos Tipas: Įpurškimo ABS Plastiko
  • Prekės Pavadinimas: MORUIBAO
  • Liejimo: Injection