Įrankiai

10vnt Putų Pakeisti Vamzdžiai, Antgalis Plastiko Spragos Užpildymo Vamzdis, "PASIDARYK pats", Purškimas, Purškimo Putų Antgalis Su Kanalų

Rating
€0.92 €0.66





Kulka Taškų:

1、Puikus Pakeitimas: putų vamzdžiai yra plačiai naudojami, kaip pakeisti vamzdžiai visų pagrindinių prekinių ženklų "PASIDARYK pats" putų.Po naudojant purškimo putų, palikti užsikemša asamblėjos pridedamas.Kai pasirengusi vėl imtis išjungti užsikimšęs vamzdis surinkimo ir pakeisti su nauja putų pakeitimo vamzdis.

2、Aukštos Kokybės: Mūsų putų pakeisti vamzdžiai yra pagaminti naudojant aukštos kokybės medžiagos, kuri yra labai patvari.Putų vamzdžiai yra aišku, dažymas.Tai pakeisti vamzdžiai visų pagrindinių prekinių ženklų "PASIDARYK pats" putų.Tai yra naudinga, kad užpildyti n-seal spragas.

3、Pack Trijų Vamzdžiai: putų vamzdžiai yra pakuotėje 10. Jie gali būti naudojami užpildyti, antspaudas, ir apšiltinti spragas iki 1 colis-10 putų vamzdžių pakeitimas vamzdžiai visų pagrindinių prekinių ženklų "PASIDARYK pats" purškimo putų izoliacija.

4、Paprastas Įrengimas: purškimo putų vamzdžiai gali būti montuojami lengvai ir greitai.Jis gali būti montuojamas vieną ranka, nenaudojant jokių sudėtingų įrankių ar hacks.Tiesiog nuimkite seną ir pakeisti nauja.

5、Vertė už Pinigus: Purškimo vamzdžiai yra pagaminti iš 100% aukštos kokybės medžiagų.

Pakavimo Sąrašas:

10 x Putų Antgalis

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Dulcevitae.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Dulcevitae.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Putų Pakeisti Vamzdžiai
  • Didmeninė: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: VAHIGCY
  • Naudojimas: Home DIY
  • Tipas: Putų Antgalis