Interjero Dalys

59x33" Kabrioleto Priekinis Automobilio Langas, Auto Stiklas Animacinių filmų skėtį nuo saulės Padengti

Rating
€13.36 €12.03





59x33" Sulankstomas Priekinio Automobilio Lango, Saulės Skydelis Auto priekinio, galinio Stiklo Animacinių filmų skėtį nuo saulės Padengti

Savybės: * Aukštos kokybės automobilių tentai nuo saulės išlaikyti jūsų transporto priemonės kietas, efektyviai blokuoja saulės šviesą, sumažinti temperatūrą viduje transporto priemonė.Tai aukštos kokybės poliamidas-nailonas automobilio priekinio lango skėtį nuo saulės yra puikus pagalbininkas vairuotojo vasarą.

* Laikykite savo interjero ieško gero, mūsų saulė atspalvį, saugo jūsų automobilį nuo UV spindulių žalos.Padeda apsaugoti automobilio interjeras-Neleidžia krekingo & blukimas į prietaisų skydelio ir plastiko apdaila.

* Tinka visos VISUREIGIŲ, Sunkvežimių, Mikroautobusų & Automobiliams, kurių stiklai yra ne didesnis kaip 59.06 X 33.46 cm!Mes rekomenduojame mūsų klientams priemonė pirmą kartą, prieš perkant, tai labai paprasta!

* Tai lengvai ir patogiai naudotis, lengvai susilanksto žemyn į elegantiškas dėklas.Su kompaktiškas dizainas, užima mažiausiai vietos laikyti savo transporto priemonę.Paketas apima:

1 x Modelio Automobilio Priekinis Skydelis nuo Saulės

  • Kilmės: KN(Kilmės)