Karoliukai & Juvelyrika Priėmimo

3Pcs Papuošalai, Aukso Plokštelės Dėklas Kosmetinis Dėklas Papuošalų Organizatorius Padėklai Žvakė Dėklas Kosmetikos Dėklas Dekoratyviniai Papuošalai Patiekalą už Tuštybės Liv

Rating
€10.62 €7.75





p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Pagaminti iš nerūdijančio plieno, su šepečiu apdaila aukso spalvos.Sklandžiai, Paspaudus ir elegantiška ieškote.Geras blizgesio, paprastas ir elegantiškas dizainas, sklandžios linijos, išskirtinį Šiaurės stiliaus aukso saugojimo dėklas.

Sujungia estetiką ir praktiškumą kartu, tinka bet kokio stalviršio.Gali būti tvirtinama ant vonios praustuvas, svetainė, kavos staliukas, miegamojo, tualetinis staliukas, spinta.kt.Taip pat galima naudoti visų tipų renginius ir šalys, tokios kaip arbatėlė, padalos, vestuvėms, Prezidentų Diena Dovana / Velykų Dovana / Saint Patrick ' s Day / Motinos Diena.Norėdami dekoro ir parduotuvės saldainių ir saldumynų.

Jos Putojantis dekoratyvinės plokštelės nustatyti, puiki dekoracija jūsų stalo.Jo gera idėja laikyti savo akinius,papuošalus,eteriniai aliejai, kvepalai ar kvapo žvakės.Atrodo gražiai laikyti žiūrėti,apyrankės, auskarai, kaspinai,veido priežiūros produktai, makiažas pagrindai.Rasite savo tik ką jūs ieškote.Elegantiškas jūsų gyvenimo namuose pridėti puikią atmosferą.

GRAŽI DOVANA IDĖJA : Puikus Sukakties Dienos Dovana jai, draugė, žmona, Mama, Dukra, Kolega, Draugas ir Namų Atšilimo dovanos.

LENGVA VALYTI - Kai daugkartinio naudojimo vaisių plokštelės tampa purvinas, tiesiog naudokite šlapia šluoste švelniai nuvalykite ir išvalyti jį.Paprasta išlaikyti jį švarų.

Spalva: aukso

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: didelis plokštė: 230 * 94mm, mažų plokštė:180 * 80mm, širdies Formos disko: plotis 91mm* aukštis 87mm

Pakuotės Turinys:

1 x Didelis Dėklas

1 x mažas Dėklas

1 x širdies Formos diske

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Modelio Numeris: Didelis Dėklas
  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)