lizdo

Valtis Sulankstomos Sėdynės Padengti Vandeniui Sunkiųjų Trailerable Žvejybos Kėdė Dangtelis Apsaugos Jūsų Valtį Sėdynės Padengti

Rating
€11.36 €5.22





Valtis Sulankstomos Sėdynės Padengti Vandeniui Sunkiųjų Trailerable Žvejybos Kėdė Dangtelis Apsaugos Jūsų Valtį Sėdynės Padengti

Valtis Sulankstomos Sėdynės Padengti, Pagamintas Iš 210D Oksfordo Audinio Medžiagos, Patvarus, Plyšimui Atsparus,Jis NEBUS Ruožas Arba Trauktis.

Aukštos kokybės: kėdės dangtelis yra pagamintas iš atrinktų medžiagų, kurios yra dėvėti, atsparus smūgiams, lengvas ir kvėpuojantis.Jis yra patvarus, ir gali būti naudojamas kelis kartus, su ilgą tarnavimo laiką.

Lengva naudoti: produktas priima ruožas dizainas, kuris gali padengti valtis sėdynės lengvai ir patogiai naudojimo metu.Kėdė nebus pažeistas vėjo, lietaus, ir ultravioletinių spindulių.

Lengva laikyti: valtis sėdynės padengti gali būti sulankstyti.Galite kartus jį, kai jūs ketinate jį naudoti.Jis nebus užima vietos.Jei esate pasirengę jį naudoti, jūs galite jį atidaryti.Jis yra patogus naudoti ir saugoti.

Valtis Sėdynės Padengti Anti-Sniego Ir Šalčio Žiemą, Apsaugos Nuo Saulės Vasarą, Vandeniui Lyjant Lietui, Dulkėms Ir Multi-Funkcija, Universalus Visiems Sezonams.

Elemento tipas: sėdynės padengti

spalva: juoda/pilka

Medžiaga: 210D Oksfordo audinys padengtas sidabro vandeniui audinio

Dydis: 50.8x45.7x35.6cm

Pakuotės Turinys:

1 x sėdynės padengti

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Sertifikavimo: Nėra
  • Kilmės: KN(Kilmės)

  • Author: Rolanda
  • Date: 2021-07-03
  • Received quickly and corresponds to the description of very good quality Thank you aliexpress
  • 5/5