Šunų Drabužiai Ir Batai

Šuo Gelbėjimosi Liemenė Ryklio Formos Augintinio Gyvenimo Striukė Mažos Ir Vidutinės Didesnių Šunų, Maudymosi Kostiumėliai, Šunelis, Gelbėjimosi Liemenė

Rating
€13.71 €7.13





Šunys yra gimęs plaukti, tačiau ne kiekvienas šuo yra geras baseinas.Šunų Gyvenimo striukė yra tik pagalba jiems.Padidinti jūsų šuns baseinas ir vandens pasitikėjimo didžiausias plaukimo malonumą su mūsų KIMPETS šuo gelbėjimosi liemenė.Naminių gyvūnėlių gyvenimą liemenės yra 6 dydžių, nuo XS iki XXL, atitinka daugelio mažų ir vidutinių veislės dydžio šunys.Prašome pasirinkti tinkamą dydį savo doggies pagal dydį diagramos.

KIMPETS Šuns Gyvenimo liemenė yra pagaminta iš tvirto, plyšimui atsparaus poliesterio su stipria nailono dirželiai ir funkcijas, dviejų sluoksnių pravažumo medžiagos, kad stiprus plūdrumo ir išlaikyti šuns plūduriuojantį vandenyje.

Šuo gelbėjimosi liemenė yra patvarus ir tvirtas metalo d-žiedai ant pasiūlyti gana patogus pavadėlio sujungimui.Puikiai tinka lengvai gelbsti, kai pradėti ar padedant paliekant vandens, kad jūsų šuo visiškai kontroliuojama.Nepalikite šunų vien tik vandens, nors dėvi saugos liemenė.

Šuo plūduriuojantis striukė su mados spalvos teikti didelės reikšmės saugos baseinas, mielas ryklio uodegos dizainas pritraukti asmens dėmesį ir daro jūsų šuo bus sufokusuoti baseinas, paplūdimys, arba plaukiojimas su jumis.

Augintiniai yra šeimos, ir daugiau augintiniai, nei bet kada, atsižvelgiant atostogas su savo šeima.Ar ji tik žaidžia kieme baseinas, praleisti dieną prie ežero, arba važiuoti į šeimos valtis, šis šuo gelbėjimosi liemenė suteikia patogią, saugią tinka tonų įdomus jūsų šuo į vandenį.

Medžiaga: / Dydis: Nugaros Ilgis * Krūtinės * Kaklo XS: 20 * 36-42 * 32-35CM S: 27 * 44-54 * 34-38CM M: 33 * 54-64 * 43-50CM L: 40 * 62-74 * 48-55CM XL: 45 * 72-81 * 54-60CM XXL: 50 * 82-92 * 62-70CM, Prašome Pasirinkti Tinkamą Dydį Pagal Išsamias Dydis

  • Medžiaga: Poliesteris
  • Tipas: Šunys
  • Sezonas: Visi sezonai
  • Kilmės: KN(Kilmės)