lizdo

1/4" Spygliuotą Prijungti 4/7mm Žarna Mikro/ Padėklo ir Paramos Turėtojas Kuolai 4/7mm Ir 3/5 mm Žarna ir Drėkinimo Pabaigos Plug

Rating
€2.77 €1.85





Produkto pavadinimas: Žarna, Laikiklis Bendras dydis:3/5 mm arba 4/7mm Žarna Naudojimas: Sodo laistymui, green house drėkinimo, sodo laistymo, Pagaminti iš šviežių PE, šis produktas yra matomas puikios mechaninė,terminį ir cheminį stabilumą.Tai gali būti laied gryname ore arba burried dirvožemyje be spoild UV ar drėgmės, druskos rūko arba dirvožemio.

Šis Drėkinimo Dripper Jungia Sraigtiniai gija 6 mm dvigubas kablys žarna plačiai naudojamos sodininkystėje drėkinimo, balkonas, sodininkavimą, sodo laistymo ir kitose vietose.Naudoti naujas plastikų, stabili ir ilgą tarnavimo laiką.Produkto Pavadinimas: 4/7 kapiliarų alkūnė Ryšys: 4/7 kapiliarų gali būti prijungtas abiejuose galuose Medžiaga: PP nauja medžiaga Svarbių funkcijų: 1. Pagrindinė medžiaga yra būdingas didelis stiprio ir didelio atsparumo dilimui 2. Paprasta prijungti tiesiogiai į kapiliarų pastaba: 1. Perėjimas: 1cm = 10mm = 0.39 colių 2. Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš siūlymą. 3. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.

" *4/7mm Žarną Prijunkite Minkštas Vamzdis galinis Dangtelis yra labai reikmenys, sodo laistymo sistema. *Naudojamas 4/7mm PVC/ PE vamzdis arba žarna. *Aukštos kokybės medžiaga, puikus terminis ir cheminis stabilumas. *Prekės Būklė:100% visiškai Naujas *Medžiaga:Plastic *Spalva: Juoda (Kaip Nuotraukose) *Aukštis:11mm (Vidut.) "

Šis produktas yra 4-tašką butas jungtis, kurios gali būti įrengtos su mūsų atomizing antgaliai, rotaciniai purkštukai ir t.t.

  • Modelio Numeris: FT0274
  • Plastiko Tipas: PP
  • Tipas: Sodo Vandens Jungtys
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Prekės Pavadinimas: pengliu
  • Sodo Vandens Jungties Tipas: Kita
  • STANDARTAS: Din