lizdo

Takas Veikia Kuprinė 5L Ultra Hidratacija Vest Pack Dviračių Maratonas Kuprinė 500ml Švelnus Kolbą Butelį Vandens

Rating
€13.06 €8.62





Waynorth Hidratacijos Pack Hidratacijos Kuprinė Lengvas Vandens Pakuotės su 2L Hidratacijos Pūslės Vaikams, Moterims, Vyrams Žygiai Dviračiais Veikia Kempingas Medžioklės Slidinėjimas

❤ Lengvas, Drėkina Kuprinė:hidratacijos kuprinė yra pagaminta iš aukštos kokybės nailono,kuris yra labai lengvas,skirtas specialiai kelių dviračių sportas /veikia/ Žygiai,Atspindintis saugos skirtukus ir šviesą atspindintis logotipas didelio matomumo prasto apšvietimo aplinkoje ir išlaikyti savo saugūs. ❤Reguliuojamas Peties & Krūtinės Dirželiai:Ergonomiškai tinka jūsų pečių, krūtinės ir juosmens,3 dirželiai yra visi reguliuojamas sumažinti atmetimo.Jis tiks krūtinės dydžiai nuo paaugliai/vaikai su 27" iki suaugusiųjų (vyrų ir moterų) su 50" krūtinės dydžio. ❤Patogiai Atgal Sistema: Patogus Atgal Sistema - Kvėpuojantis dizaino hidratacijos kuprinė bus neturės jokios naštos į savo kelionių ir bus idealus pasirinkimas jūsų nuotykių.Minkštas oro mesh atgal skydas maksimalų komfortą ir vėdinimo, kuri gali išlaikyti jūsų nugaros sausa ir patogi,Putų kamšalu petnešėlėmis yra labai patogus. ❤Nuotėkio Įrodymas 70 Uncijos (2 Litrų) Vandens Pūslė: hidratacijos kuprinė suteikia jums pakankamai vandens per savo nuotykius ir jūs galite gerti vandenį tiesiai su izoliuotas vamzdis,nereikia nusiimti hidratacijos kuprinė.Didelės angos dangtelis padeda jums valyti šlapimo pūslės lengvai.Nesvarbu, ar esate pėsčiųjų takas ar kopimas į kalną. ❤Klientų Aptarnavimas: hidratacijos pack yra jūsų idealus pasirinkimas važinėti dviračiais, kempingas, veikia,muzikos festivalis, rave , baidarės.Jeigu turite kokių nors skundų dėl produktų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes suteiksime patenkintas sprendimas jums per 24 valandas.

Waynorth Hidratacijos pack, kuri skirta veikla, jums !

Saugos Atspindinčios Juostelės

Šviesą atspindinčios juostelės ant pečių diržai ir priekiniai dviračiu kuprinė sustiprinti poveikį atspindinti ir jums labiau matomas saugus dviračių ir saugios lauko kelionės naktį.

Anti - Theft Užtrauktuko Dizainas

Yra anti-theft užtrauktukas dizaino kuprinė.Šis projektas padės išvengti drėgmės kuprinė nuo atidarymo pati krūvio metu.

Didelis Sandėliavimo Hidratacijos Pack

Daugiau Produktuose Gali Būti Pakrautas,Nuostabi dvi didelės kišenės priekyje saugoti visų kasdienių dalykų, jums reikia pasiimti su savimi

Atsparus vandeniui & Anti-scratch Nailono Audinio

Pagaminti iš nailono, atsparus vandeniui audinys, kuris turi didelį atsparumas dėvėjimuisi.Bendradarbiauti su griežta vandeniui atsparus dizainas, tegul lietingą dienų keliauti be jokių rūpesčių.

Skirta Vaikams & Suaugusieji

Su nuimamu ir reguliuojamas krūtinės diržas petnešėlėmis (38-75 cm), šioje pakuotėje, puikiai veikia tiek jaunimo ir suaugusiųjų, vyrų ir moterų.Svoriai tik 0,9 lb, tai, be abejo, būtina kompanionas kasdienio naudojimo ir lauko keliones visai šeimai.

Kvėpuojantis Akių Kamšalas

Su vėdinamoje akių kamšalu petnešėlėmis ir reversas, jums nebus jaustis pavargę ar karšto metu jūsų kasdien dėvėti.

Saugos Išgyvenimo Švilpukas

Hidratacijos kuprinė su avarinis švilpukas dirželis,jūs galite naudoti ją į skubios pagalbos renginius.

Kompaktiškas Ir Lengvas

Žemo profilio, puikiai pastatytas lengvas užsiėmimas kaip veikia, kelių dviračiais ir ultralight žygiai.Jie jaučiasi lengvas ir stabilus ant nugaros, ir nebus sukurti bet kokį vėjo pasipriešinimą.

70oz 2 Litrų Sandarus Vandens Pūslės

70oz 2-liter hidratacijos pūslės yra 100% BPA Nemokama.Burnoje pūslės yra didelis 3.95" (10CM), atidarymas, kuris yra patentuotas ir sandarus su užsukamu, drenažo, ledo dangos ir lengvas valymas.

  • Medžiaga: Poliesteris
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: UAC
  • Lytis: Unisex
  • Modelio Numeris: 2094-1
  • Taikymo Pozicija: Atgal
  • dydis: M