LED Lempos

3 Akrilo Plokštės Lazerio Naktį Žibintai 3D Led Lempos Povas Naujumo, Šviesos, Miegamasis Apdailos Dinozaurų naktinė lempa Vaikams Dovanų Stalo Lempos

Rating
€14.52 €10.17





Touch Kontrolė, Spalvinga 3D Povas Dinozaurų Sąjungos Delfinų Gyvūnų LED Nakties Šviesos Naktį Lempa su Trijų Spalvų Dovana Vaikams, Draugams

Aprašymas:

Savybės:

【Kūrybos 3D Vizualinį Poveikį】 3D LED nakties šviesa yra pagaminti su lazerio graviravimo technologiją siekiant sukurti spalvingas optinis spalvingas 3D iliuzija, realistiškas 3D gyvūnų formos dizainas.Lazerinis graviravimas akrilo gabalas tik 5mm storio, bet gelbėk stebuklinga 3D apšvietimas, patogu ir naudinga.

[Naujoji apšvietimo efektas dizainas】 naujas 3D LED nakties šviesa ateina su 3 Akrilo Plokštės ir 1 ABS naktį šviesos pagrindas.Ne tik 3D stereoskopinis apšvietimo, bet taip pat parodyti savo spalvinga apšvietimo efektas.Visi trys spalvos ant lempos yra tuo pačiu metu, kai ji works.By neliesti bazė naktį šviesos, galite perjungti režimą gradient ir Trijų spalvų fiksuotojo režimu .

【USB arba Baterijų Varomas】 3D LED nakties šviesos powered by USB(imtinai) sąnaudos ar 3*AA baterijos(neįtraukta).Dviejų skirtingų įkrovimo režimai patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.

【Puiki Dovana Vaikams】 3D LED nakties šviesa nustatyti yra Povas, Dinozaurų, Vienaragis, Delfinų,4 skirtingų 3D Gyvūnų modelius savo vaikams pasirinkti, kad jų kambaryje daugiau gražus ir spalvingas.Tai puiki Kalėdų, Kalėdų, gimtadienio, Padėkos, housewarming, baigimo dovana jūsų vaikams arba draugams.

【Vaikų Saugos】 Aukštos kokybės LED šviesos šaltinis, mažos galios sąnaudos, ilgas tarnavimo laikas darbo, suderinimas su akrilo šviesos vadovas plokštė, atneš jums minkštas, bet gana ryškus apšvietimo poveikį, nr. apakinti ir aukštos temperatūros egzistuoja, kad jis yra saugus jūsų vaikams, ir AR nekenkia vaikų akis.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: 3D Naktis Šviesos

Pagrindo Medžiaga: ABS Plastikas

Šviesos Vadovas Plokštelės Medžiaga: Akrilas

Procesas: Lazerinis Graviravimas

Maitinimo Režimas: USB/Baterijos(Baterijos neįtrauktos)

Įėjimo Įtampa: DC5V

Šviesos Šaltinis: LED

Šviesos Spalva: Spalvinga

Šviesos Modelis: 3D Stereoskopinis Paveikslas(Kaip Nuotraukoje Parodyti)

Maitinimas: USB Powered

Swith Režimas: Touch Swith

Produktą Įtampa: 5V

Produkto Galia: 3W

Prekės Svoris: 330g

Pakuotė:

3×Akrilo Plokštės

1×ABS Bazės

1×USB Kabelis

1 X Instrukcija Anglų Kalba

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Dulcevitae.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Dulcevitae.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
  • Naudojimas: ATOSTOGŲ
  • Maitinimo Šaltinis: DC
  • Modelio Numeris: 771009
  • Elemento Tipas: Naktį Žibintai
  • Įtampa: 5V
  • Sertifikavimo: FCC, ROHS, CE, EMS, LPD, BMK
  • Tipas: Atmosfera
  • Formos: Gyvūnų
  • Yra Baterijų Reikia: Taip
  • Baterijos Tipas: AA
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: BR ŠVIESOS
  • Elektros Energijos Gamybos: Jungiklis
  • Yra Baterijomis: No
  • Galia: 0-5W
  • Korpuso Medžiaga: PC