lizdo

Gėlių Išdėstymas Rinkinys Gėlių Juostų ir Gėlių Vielos Pjovimo Žalia Gėlių Juosta Gėlių Kamieninių už Puokštė Kamieninių Wrap Floristas

Rating
€12.36 €8.41





1.Gėlių įrankių rinkinys: gėlių išdėstymas įrankių rinkinys yra geras vestuvių puokštė stiebai, gėlių naujovių, dirbtinės gėlės, "PASIDARYK pats" amatų ar namų dekoro

2.Gėlių juostos: gėlių juostos yra lankstus, stiprus ir tampus, lengva naudoti, tiesiog reikia naudoti pirštus, kad ašara jis puikiai vyniojimo puokštės, dirbtinės gėlės, dovanų pakavimo, užrašų knygelė apdaila.

3.Gėlių viela: įtraukti gėlių irklas vielos ir gėlių kamieninių viela, irklas vielos taikomas siekiant sustiprinti ir užtikrinti ryšuliais gėlės ir žaluma.Gėlių viela yra pakankamai lanksti, kad, siekiant formuoti ir sulenkti taip, kaip norite, taip pat pakankamai tvirtos, kad buvimo vietos, lengva naudotis.

4.Gėlių vielos pjovimo: tai yra darbas dėl gėlių vielos ir stiebai, skardos ir vielos tinklai.Naudoti buitinius remonto darbus, projektus ir daugiau.

5.Namo apdaila: Gėlių įrankių rinkinys tinka priėmimo atostogų apdaila, elektros instaliacijos šviežios gėlės, gėlių kompozicijos ir daug kitų dalykų aplink namą.

Spalvos: žalia, raudona

Medžiaga: popierius, Geležies vielos

Pakuotės Turinys:

1 x xroll dažų linija (40 m ilgio)

1 x roll žalia juosta

1 x roll tamsiai žalia juosta

1 x roll žolė žalia Juosta (1.2 cm pločio, 27m ilgai)

50 x popieriaus, kuriems laidai (ne didesnis kaip 36 cm ilgio)

1 x pora pjovimo replės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Modelio Numeris: Naujas
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Kilmės: KN(Kilmės)