Keramikos & Keramika

Virtuvės Šaukštu Turėtojas Dervos Pelėsių Silikono Šaukštas Poilsio Dėklas Pelėsių "PASIDARYK pats" Dėklas Liejimo Amatų Virtuvės Įrankiai, Formos Užrašinė

Rating
€8.49 €5.18





Kulka Taškų:

1、Aukštos Kokybės Medžiagos: dervos, pelėsių yra pagamintas iš aukštos kokybės silicio dioksido gelis, kuris yra minkštas, patvarus, daugkartinio naudojimo, ir galima skalbti.Funkcija su aukšto ašarinės stiprumo ir lankstumo lengva demoulding.

2、Stiprus ir Patvarus: dervos, pelėsių yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos.Pelėsių nėra deformuoti ir kraštai yra tvarkingas, tvirtas ir patvarus, kuris gali užtikrinti, kad jūsų šaukštas dėklas gali būti visada naudojama liejimo.

3、Lengva Demolding: Po derva yra visiškai sukietintos, jūs galite lengvai demold dervos, pelėsių, nuo geležinkelių scoop laikiklį.Mūsų silikoninis dėklas pelėsių yra pagamintas iš gryno silicio, puikus tvirtumo ir stabilumo, puikiai aukšto ašarinės stiprumo ir pan.

4、Platus Panaudojimas: Dėl savo geriau naudoti, mes priimti scenos elementų projektavimą ir padaryti unikalią šaukštas laikiklį.Stalo reikmenų turėtojas gali turėti įvairius virtuvės indai ir visi naudoja galima įsivaizduoti.Nes tai yra pakankamai didelis.Po liejimo epoksidine derva, ji atrodo puikiai kiekvieną kartą, kai jūs jį naudoti.

5、Geriausia Dovana: juos galite naudoti kaip Naujųjų Metų dovanos, Kalėdų dovanos, gimtadienio dovanos, gradacijos dovanos jūsų draugams, mėgėjams ir šeimos.

Specifikacija:

Spalva: skaidrus

Medžiaga: Silikonas

Dydis: apie 20.5*20.5 cm/8.07*8.07 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Šaukštas Lovelio Formos

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Modelio Numeris: Šaukštas Turėtojas Dervos Sluoksnį
  • Medžiaga: Silikono
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas Didmeninės: No
  • Drop laivyba: Parama
  • Rinkinys Tipas: No