Nešiojami Prietaisai

Minkšto Silikono Žiūrėti Juostų Atveju AirTag Dirželis Apyrankę Buckel Apsaugine danga Anti-Lost Priedai apple AirTag atveju

Rating
€1.23 €0.81





Patarimai: Šis produktas yra tik apsauginį dėklą.Tai nėra AirTag!!!

Jei jums reikia norint urmu, galite pasirinkti tik vieną spalvą, ir tada pastaba kiekis, kiekviena spalva tvarka arba susisiekite su mumis, mes pristatysime prekes pagal užsakymo detales paaiškinimai.

Galite rasti šiuos Naujus Produktus parduotuvėje

Pastaba:

1. Mes laivas per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienomis).Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, kai pateikti savo užsakymą, kad galėtume siųsti savo paketą greitai.

2. Rusijos Draugai, Prašome Palikti Mums, Pilnas Pavadinimas: Dėl rusijos Politikos.Ačiū!

3.Šis apsauginis dangtelis nėra labai minkšta, tai yra šiek tiek sunkiau, tačiau ji taip pat gali būti sulenkta ir deformuoti be įtakos įprastam naudojimui, ir ji taip pat gali apsaugoti airtag gerai.

4. Jei gausite sklypas, sklype yra pažeistas arba išsiųsti netinkamai, arba bet kokių kitų problemų, prašome susisiekti su mumis prieš jums suteikti pastabas ir mes padėsime jums išspręsti problemą.jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome pateikti mums jūsų teigiamus atsiliepimus.Mes būtume dėkingi.

Pagrindinis Produktas

  • Tipas: Atvejais
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinamumas: ios
  • Prekės Pavadinimas: thaigee