Namų Dekoras

Ežiukas Naktį Šviesos diodų (Led Įkrovimo Silikoninė USB Vaikams, Cartoon Nuotolinio Valdymo Namų Led Naktiniai Šviesos Lempos Mažų Ornamentais

Rating
€11.61 €8.36





Savybės:

1. Saugus ir Ramina: energijos taupymas, LED šviesos skleidžia minkštą šviesą, kad nėra mirgėjimo.Pritemdomi funkciją, taip pat gali apsaugoti vaikų akis nuo žalos.Ežys Naktį Šviesa yra idealus kompanionas miego, ir jūsų vaikas bus jaustis labai saugiai į tamsią naktį.

2. Kontrolės ir Valdymo pultas: minkštas led nakties šviesa yra specialiai skirtas vaikams mokytis ir pramogauti.Jūsų maža mergaitė bus meilė ežys dovana.Tik vienas bakstelėkite wake up the hedgehog pakeisti spalvą, arba naudodamiesi nuotolinio valdymo pulteliu reguliuoti ryškumą ar spalvą.Paspauskite maitinimo mygtuką ant pagrindo įjungti/išjungti šviesą.

3. Saugos Medžiaga: naktį šviesa yra pagaminti iš BPA-free minkštas ir plaunamas silikono dervos ir ABS, su 100% saugumo.Ir suprojektuoti nešiojamą dydį ir ekologiškus produktus visiems.

4. USB Įkrovimas: baterija maitinamas kūdikis naktį šviesa gali būti varomas mikro USB lizdą.Ji gali palaikyti 15 valandų apšvietimo, ir vaikai gali suteikti darželio naktį šviesa, kai jie keliauja.Jei jį pamiršite namuose, ji automatiškai išsijungia po 5 valandų.

5. Puiki Šventė, Dovanos ir Programos: ežys naktį šviesa yra labai nešiojamų, jūs galite naudoti ją į miegamąjį/studijų/gyvenamasis kambarys/vaiko kambarys ir kitų romantiškų vietų bet kuriuo metu.Dovanas savo vaikams, šeimai, draugams ir savo mylimą gimtadienius, Vaikų Diena, Motinos Diena, Helovinas, Kalėdos ir Nauji Metai.

Techniniai duomenys:

Modelis: ZD-27

Medžiaga: ABS ir silikonas

Vardinė įtampa: 5V/1A

Šviesos spalva: šiltai baltos šviesos žibintas/šilta šviesa spalvinga šviesos

Šilta balta šviesa ir spalvinga gradientas šviesos

Baterijos talpa: 1200mAh

Grynasis produkto svoris: apie 168g

Gaminio dydis: apie 155x87.4x106mm/6.10x3.44x4.17inch

Pakuotės dydis: apie 158x90x108mm/6.22x3.54x4.25inch

Pakavimo Sąrašas:

Ežys Lempos*1

Duomenų Linija*1

Nuotolinio Valdymo Pultas*1

Naudojimo Instrukcija*1

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

  • Drop laivyba: Parama
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Stilius: Tradicinė Kinų
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Temos: Gyvūnų

  • Author: Cory Darrell
  • Date: 2021-05-03
  • Perfect - recommended
  • 5/5