lizdo

12 V 140A Jautrios Įtampos Relės Protingas Baterija Izoliatorius 2 Baterijos Įkrovimo Automobilių VISUREIGIS Laivai

Rating
€30.60 €22.34





Prašome būti maloniai prašome pažymėti ,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje。

Tai jautrios įtampos relės yra paprasta įdiegti, tai vidutinio dydžio įtampos jutikliai split tipo krovimo relių sistemą, tinkamą saugos įkrauti 75A, kad 120A poilsio baterija, Ateiti ir pabandyti, jis neleis jums žemyn.

Savybės:

Įtampos jutikliai, relės, tik aptinka įtampa didėja transporto priemonių įkrovimo sistemą, tokiu būdu leidžia jums įkrauti poilsio akumuliatoriaus, kai varikliui.

Įtampa jautrus, re - play prisijungia arba atsijungia pagalbinės nuo pradžios baterija, remdamasi savo dabartinio lygio įkrauti.

Variklis veikia VSR bus pradėti, kai pradeda baterijos pasiekia 13.3 v ir šviesos DIODAS apšviečia.Tai reiškia, kad abi baterijas dabar yra susijusios, ir sistema veikia.Kai jūs išjungti transporto priemonės sistema bus išjungti dvi baterijas, kaip jis pasiekia 12.8 V, paliekant savo pagrindinės baterijos įdėjimas saugus ty pradėti ing dar kartą.

Kai variklis yra išjungtas, kad relės bus atskirti savo laisvalaikio bateriją iš pagrindinių starter baterija.Kaip rezultatas, jis nebus nutekėjimo pagrindinis starter baterija, ir jūs galėsite pradėti ing transporto priemonės.

Platus programos: Tinka Automobilis, SEDANAS, mobileworkshops, automobilį arba laivuose.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Pagrindinė spalva: juoda

Įtampa: 12V

Įkrovimo srovė: 50~70AMP nuolat, 140 piko

Srovė: Įkrovimo 250mA, laukimo 10mA

Sumažinti-įtampos: 13.3 V

Cut-out įtampa: 12.8 V

Cut-out užlaikymas: 3~5 sekundes

Apsauga: apsauga nuo viršįtampių (spike)

Prekės dydis: 67 * 67 * 50mm / 2.6 * 2.6 * 2.0 į

Prekės svoris: 182g / 6.4 unciją

Pakuotės dydis: 180 * 180 * 72mm / 7.1 * 7.1 * 2.8 į

Pakuotės svoris: 463g / 1.0 lb

Pakavimo sąrašas:

1 * Įtampa Jautrus relės

1 * Naudotojo Vadovas

1 * Nustatyti Priedų

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

  • Įtampa: 12V
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Naudojimas: AUTO
  • Modelio Numeris: ĮTAMPA JAUTRUS RELĖ
  • Kilmės: KN(Kilmės)