lizdo

Šuo, Katė Plaukai Nekristų Šalinimo Šepetys Šukos naminių Gyvūnėlių priežiūros Priemonė 2 Pusių Pavilne Šukos Grėblys Kilimėliai & Painiojimąsi Dematting Šunims, Katėms

Rating
€1.84 €1.25





Naminių gyvūnėlių priežiūros Priemonę - 2 Pusių Pavilne Praliejimo ir Dematting Rake Šukos Katėms & Šunys, Kilimėliai & Painiojimąsi Dematting Pašalinti - Ne Daugiau Nemalonių Praliejimo ir Plaukioja Plaukų

Ypatybė:

Lengvai šukos mazgų ir pašalinti plaukiojantieji plaukų, kuriuos galima efektyviai išvengti kenkia šuns oda ir nereikia, kad šuo jaučia skausmą.

Aukštos kokybės: lenktas vidinis peilis, du-kelias pjovimo galvutė, vienodas pikis, aplinkai draugiškų medžiagų ir neslidžia rankena.

Naudojimo laikas: trumpi plaukai augintiniai 2-3 kartus per savaitę; ilgaplaukis augintiniai sutvarkyta vieną kartą per dieną, 3-5 minučių kiekvieną kartą.Gali skatinti kraujo apyvartą ir sveikatai išsaugoti.

Taikymo sritis: ilgi plaukai ar trumpi plaukai didelių, vidutinių ir mažų augintiniai, pavyzdžiui, šunų, kačių ir arklių.

Dydis 75*70*24mm.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Y-formos Pet Mazgas-atidarymo Šukos

Svoris: 73g

Dydis: 75*70*24mm

Spalvos: Mėlyna, Juoda

Medžiaga: ABS + silikono + aparatūros

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Naminių Gyvūnėlių Priežiūros Šukos

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Kita
  • Tipas: Šunys
  • Modelio Numeris: Viliojimas