lizdo

Pink Flamingo Formos Stiklo Stalo Hydroponics Bonsai Augalų, Gėlių Vestuvės, Kalėdos, Dekoratyviniai Metalo Vaza Namų Dekoracijos

Rating
€11.63 €8.84





Šis flamingo hydroponic vaza gali būti naudojama pridėti šiuolaikinės apdailos ir kai kurie gamtos žaluma jūsų patalpų erdvę.Tai yra idealus būdas kambarinių augalų pridėti spalvų į gyvenimo erdvę.

Produkto aprašymas

1. Vieta jūsų mėgstamų žalieji augalai šiose turtingas mažai gyvūnų, gėlių vazonus, ir tegul saulė juos šiluma ir maistas.

2. Jei jūs pour spalvos vandens į butelį arba įdėti šiek tiek akmenukų, gėlių ar mažų žuvų, ji taps gražus ir akį traukiantis.

3. Ji yra pilna mažų gamyklų ar kitų papuošalų, kurie gali būti naudojami kaip akį apdaila židinio tašką bet kurioje erdvėje.

Produkto požymis

Medžiaga:

Gamybos procesas: bionic

Kategorija: Hydroponics

Paviršiaus technologija: dažytos

Kabo forma: papuošalai

Stilius: Gyvūnų

Spalva: rožinė

Šiltas priminimas

1. Prašome prisiminti, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymus / etc, tai ten bus kai kurie šiek tiek skiriasi, nuotraukos spalvų ir tikrąjį daiktų.Matuojant ranka, nukrypimus 1-2 cm yra įmanoma.

2. Prašome palikite mums žinutę, jei turite kokių nors klausimų.Mes pasistengsime atsakyti ir siūlome jums mūsų geriausias paslaugas.

  • Naudojimo Sąlygos: Desktop
  • Medžiaga: Kita
  • Stilius: Modernus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: vase