lizdo

Šuns Pakinktai ir Pavadėlio Nustatyti Smulkaus ir Vidutinio Šunys Prabanga Augintinio Šuns Pavadėlio ir Balnai Nustatyti Apykaklę Virvę Pavadėlio Pug Čihuahua Naminių Produktų

Rating
€9.07 €5.99





-Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes willsend daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai mokėjimas yra baigtas. -Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. -Atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

-Siuntimo išlaidas nėra jokių importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

1. Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA! 2.pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas, daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas bus atsakingas už tokias sugadinti arba prarasti,ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai, tu grąžinti prekes. 3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį konkrečias priežastis grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

4. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Dulcevitae.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

  • Tipas: Rinkiniai, Šunys
  • Funkcija: atsiskyrusio, Greito Atjungimo, Atsiskyrusio/ Greitas Išleisti šuns pavadėlio
  • Sezonas: Visi sezonai, visi sezonai šuns pavadėlio
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Modelis: Spausdinti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Nailonas, nailono šuns pavadėlio ir balnai rinkinys
  • Modelio Numeris: YK0421 šuns pakinktai ir pavadėlio komplektas
  • Spalva: 6 spalvų šuns pakinktai ir pavadėlio komplektas