Namų Elektronikos Priedai

Lempos Bevielis Nuotolinio Valdymo Jungiklis ON/OFF 433 MHz 110V Nuotolinio Valdymo Imtuvas Siųstuvas Led Žibintai Lemputės "PASIDARYK pats"

Rating
€2.25 €1.26





Produkto Aprašymas:

Radijo dažnių atpažinimo technologijos naudojamas belaidis nuotolinio valdymo jungiklį.Į 220V vieno kanalo bevielis nuotolinio valdymo jungiklis, suprojektuotas pagal mūsų bendrovė yra daugiausia naudojami siekiant kontroliuoti on-off, perjungimo ir perjungimas,-išjungti elektros prietaisai, šviestuvai ir įrangą, taip pat reikalavimus, įvairių specialių kontrolės procedūras.

Šis gaminys yra plačiai naudojamas nuotolinio valdymo ir vandens siurblio jungiklį, belaidis nuotolinio valdymo staklių jungiklis, belaidis nuotolinis valdymas lizdas, bevielis lempos, visų rūšių belaidžio namų ūkio prietaisai, kontrolės.Tai yra naujo tipo protingas jungiklį, kuris gali valdyti vieną arba daugiau patalpų įrenginius.Šis produktas remiasi Tarptautinės Elektros patirtimi ir priima pažangias elektroninių grandinių dizainas, namuose, ir užsienyje.Ji turi stabilius ir patikimus rezultatus.Naudingumas modelis turi privalumų, paprasta naudoti, saugos ir patikimumo.

Savybės:

1. Taikymo sritis yra plati.Šis produktas yra kontroliuojamas pagal " pažangi mikroprocesorius.Jis gali būti taikomas garažo vartų valdymo, apšvietimo valdymo, nuotolinio valdymo užuolaidų, prieigos kontrolės sistema ir įvairių variklių valdymo sistemos.

2. Lengvas montavimas.Mažo dydžio, lengva įdiegti, saugiai ir patikimai naudoti ir pan.

3. Nedelsiant pereiti.Jis gali būti koreguojamas, 5s/10s/15s nedelsiant jungiklis, kuris yra daugiau protingų.

Kodas valymas metodas:

1.Po valdiklis yra įjungtas, kodas-kliringas-tai padaryti dar kartą.

2.Paspaudus mokymosi mygtuką ant valdymo skydelio aštuonis kartus iš eilės, visi išmoko nuotolinio valdikliai yra automatiškai ištrinami.Po šalinimo, nuotolinio valdymo pulto, kad buvo išmoko kodas nebebus galima kontroliuoti.

Kodavimo metodas:

1.Numatytasis režimas pristatymo spauskite klavišą kontrolės valdybos kodą vieną kartą, o LED indikatorius mirksi kartą.Po LED lemputė mirksi, paspauskite mygtuką nuotolinio valdymo pultelį, kad turi būti koduojami.LED indikatorius kontrolės valdybos mirksi tris kartus paeiliui kodekso sėkmingai.

2.Nedelsiant 5S/10/15S derinimas: Nedelsiant 5 kartus 4 valdymo plokštės (Vėlavimas 10S penkis kartus iš 5, žibintai, Nedelsiant 15S šešis kartus 6 žibintai) suderinti mygtukai, LED lemputės su 4 mirksi ir pan.Po LED lemputė mirksi, paspauskite nuotolinio valdymo raktai, kuriuos reikia suderinti, ir LED indikatoriaus šviesos kontrolės valdybos sumirksi tris kartus iš eilės.

Techniniai duomenys:

Darbinė įtampa: DC12V

Darbinė temperatūra: - 40~80℃

Veikimo dažnis: 433MHz

Gauna jautrumą: ≥-95dB

Išvesties Režimas: Point/Delay

Nuotolinio valdymo atstumas: 20-40 m/65.6-131 ft

Gaminio dydis:

Imtuvo dydis: 40*35*25mm/1.57*1.38*0.98"

Siųstuvo dydis: 55*30*12mm/2.17*1.18*.47"

Produkto svoris:

Imtuvas: 24g

Siųstuvas: 30g

Gaminio Medžiaga: ABS

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X DC12V 1CH Valdytojas

1 X Dvigubo Mygtuką Nuotolinio Valdymo

  • Nuotolinio Valdymo Atstumas: 20-40 m/65.6-131 ft
  • Darbinė Temperatūra: - 40~80℃
  • Working frequency: 433MHz
  • Modelio Numeris: Jungiklis
  • Working voltage: DC12V
  • Išėjimo režimas: Vieta/Delay
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudoti: Jungiklis
  • Gavimo Jautrumas: ≥-95dB
  • Įjunkite Siųstuvą: Belaidžio RD ryšio Garažas
  • Belaidis Ryšys: RF
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Pakuotė: Taip
  • Jungiklis: Dvigubas Raktas Nuotolinio Valdymo Pultas