Drabužių Siuvimo & Audinys

100 Custom Tearable Saugumo Žymeklį Vienkartiniai Plastikiniai Zawalcowany Laido Etiketės Žymes Zip Ryšių Drabužių Maisto Takeaway Kavos 230mm/9.1"

Rating
€13.45 €10.89





★Šiltas, Raginimus

▷Mes galime padėti jums užsakymą plastikiniai žymekliai. ▷Tai nemokamai spausdinimas ant abiejų pusių!Mes gali spausdinti tik juodai. ▷Jei ką nors norite spausdinti žymes, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. ▷Jei jums tiesiogiai priimti nutartį be kreipdamiesi į mus, jūs gausite tuščią žymes. ▷Sveiki atvykę į sekite mūsų, ačiū!

★Informaciją Apie Produktą

▶Tipas: nuplėšiamų Zawalcowany kabeliui ▶Šešios Spalvos: Geltona; Oranžinė; Baltos Spalvos; Žalia; Raudona; Mėlyna ▶Kiekis: 100vnt/daug ▶Medžiaga: Aukštos kokybės PP žaliava ▶Bendras Ilgis: 230mm/9inches ▶Tegus dydis: 41mm*24mm(1.61 cm*0.83 cm) ▶Spausdinimo Technologijos: dvipusis lazerinis spausdinimas ▶Spausdinimo Spalva: Juoda ▶Pakuotės Svoris: Apie 230g/100vnt

▶Produkto Savybės

-Reguliuojamas Ilgis: jūs galite reguliuoti ilgį pagal jūsų poreikį. -Vienkartiniai: kai užrakinti&atidaryta, žyma negali būti vėl naudojami; -Nuplėšiamų: tegus galima atidaryti rankomis, nereikia žirklėmis arba peiliu. -Lazerinis spausdinimas yra atsparus vandeniui, aliejus-įrodymas ir įbrėžimams atspari, kuri niekada išnyks.

★Produkto Privalumai

【Nemokamų Užsakymą】: Dėl šių plastikiniai žymekliai, galite spausdinti logotipą, telefono nr., prekės ženklo pavadinimas, serijos numeris, QR kodas, brūkšninis kodas, adresas, interneto svetainės, IG/Facebook sąskaitų, šūkiai, nuotraukos, arba bet kokius tekstus norite.Mes galime padėti savo unikalų užsakymą žymes. 【Advanced lazerinio spausdinimo technika】: papildomi lazerinio spausdinimo technika, galime spausdinti turinys juoda labai aiškiai, kuris niekada išnyks. 【Aukštos kokybės žaliavų】: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos PP, plastikiniai žymekliai yra ryškios spalvos, gera izoliacija, stiprus minkštumą ir taip pat rūgštis pasipriešinimo, stiprus atsparumas korozijai. 【Plačiai Programos】: Šie plastikiniai žymekliai gali būti naudojamas kaip drabužių žymes, batų žymes, krepšiai žymas, laidų kūrėjai, logistikos ruoniai, konteinerių plombas, gesintuvas žymas, bagažo žodžius, dovanų žymas, sodo žymas ir t.t. 【Sumažinti Grąžos norma】: Kaklaraištis, plastikiniai žymekliai apie savo produktus, kaip ženklu, siekiant informuoti vartotojus, produktas gali būti grąžintas su užpildytą žymes.Jei žymas, yra skaldytų, kad nebus galima grąžinti.Pavyzdžiui, galite spausdinti "NO RETURN, JEI ŽYMEKLIS bus PAŠALINTAS", "NEGALIOJANČIU, JEI ŽYMEKLĮ SKALDYTI", ar "JEI ŽYMEKLĮ PAŠALINTAS, JUMS reikia IŠLAIKYTI MANE" ir kt. 【Garantija】: Jokių problemų, jei jūs patenkinti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

★Nuorodos Spausdinti

1.Logotipo/prekinio Ženklo pavadinimą 2.Tel. Numeris/Interneto Svetainės/Adresas 3. Instagram/Facebook/Snapchat/Whatsapp Sąskaitos 4. QR kodas/Brūkšninis kodas/Serijos numeris 5. Šūkiai: NE VISIEMS, TIK JUMS 6.Patarimai: NE GRĄŽINTI, JEI ŽYMEKLIS bus ištrintas 7.Patarimai: NEGALIOJANČIU, JEI ŽYMEKLIS bus ištrintas 8.Dydis & Kainų Ir Info 9.Bet paprastos nuotraukos bus GERAI! 10.Bet tekstai norite, yra GERAI! ......Be to, visi spausdinta informacija apie klientus yra archyvuojami ir mes ne dalintis su niekuo kitu.

Q: Tai yra GERAI pritaikyti žymes?

A: Taip, mes galime atspausdinti jūsų logotipas), prekės pavadinimas, telefono numeris, interneto svetainės, QR kodas, brūkšninis kodas, serijos numeris arba visus žodžius norite abiejose žymeklį.

Q: Kaip aš galiu pritaikyti savo logotipą žymes?

Prašome siųsti mums savo logotipą ar dizaino chat.Mums spalvą, kuri jums patinka, mes jums parodysime, poveikis nuotraukos, įsitikinkite, kad jūsų pasitenkinimą.

Q: kokio formato nuotrauka jums reikia?

A: aišku, PNG arba JPEG nuotraukos yra GERAI.

Q: Kaip ilgai pritaikyti žymes?

A: Mes galime baigti ir pristatyti savo užsakymo per 24 valandas.Jei užsakymo kiekis yra didelis, ji bus šiek tiek daugiau laiko.Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos, jei reikia.

Q: man tik reikia 100vnt.Galiu gauti mišrios spalvos žymekliai?

A: Taip, galite.Prašome susisiekti su mumis ir pranešti mums, kiekis, kiekviena spalva jums reikia.

Klausimas: ar Būtų GERAI turėti geresnę kainą, jei aš, kad didelis kiekis?

A: Taip, prašome susisiekti su mumis ir pranešti mums, kiekis jums reikia.Mes gamykla, mes norėtume suteikti jums geras pasiūlymas, kad win-win bendradarbiavimą.

Q: Kas yra spausdinimo technologija, naudojama etikečių?

A: Mes naudojame lazerinio spausdinimo technika.Spausdinimo turinys yra labai aiškūs ir niekada išnyks.

Q: tai GERAI, spausdinti spalvingai?

A: Atsiprašau, mes gali spausdinti juodai, nes mes naudojame lazeriniai spausdinimo technologija.

Q: Kas pristatymas metodas?

A: Jūs galite pasirinkti nemokamas pristatymas kanalai, tokie kaip Dulcevitae.lt Standartinis Pristatymas, E-pakelio ar AVS.Jei jums reikia greitas pristatymas, tokios, kaip DHL, TNT, UPS, ir tt, prašome susisiekti su mumis pirmą, kad mes galime pasirūpinti už jus atitinkamai.

Q: Kaip aš galiu sekti mano sklypo situaciją?

A: Po to, siuntinių pristatymas, jūs galite rasti sekimo numerį savo užsakymo informacija, galite tiesiogiai patikrinti sklype per Dulcevitae.lt App, ir jūs galite taip pat stebėti jį per svetainę žemiau: https://www.17track.net/en.If jūs vis dar galite ne kelio sklypo padėtis, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

  • Naudoti: Krepšiai, Garment, Batai
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Produkto Tipas: Drabužis Žymės
  • Modelio Numeris: 230-1
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Plastiko Tipas: PP
  • Technics: SPAUSDINTI
  • Funkcija: Eco-Friendly, Galima skalbti, Recyled
  • Tipas Didmeninės: No

  • Author: The Chugua
  • Date: 2021-06-08
  • Seal Plastic high quality. Will Buy again to seller!
  • 5/5