Kiti Virtuvės Įrankiai Ir Įtaisai

11/13PC maisto Gaminimo Įrankių Rinkinys Silikoninių Virtuvės reikmenų su Saugojimo Kibirą Atsparus Karščiui tefloninė Kepimo Indų Kepimo Įrankis, Virtuvės reikmenys

Rating
€51.28 €25.64





11/13Pcs maisto Gaminimo Įrankių Rinkinys Silikoninių Virtuvės reikmenų su Saugojimo Kibirą Atsparus Karščiui tefloninė Kepimo Indai, Kepimo Įrankis

Spalva: juoda, raudona

Medžiaga: Maisto kokybės silikono

Pareigos: maisto gaminimas, kulinarija, skynimas ir kt.

Maisto įrašą 34.5*3,5 cm

Eggbeater 25.5*6 cm

Vienas mažas šepetys 20*3 cm

Vienas mažas grandiklis 21*4 cm

Ilgai galvos grandiklis 24*2.5 cm

Sriubos šaukštas 31.5*8,5 cm

Šaukštas keisti 34*7 cm

Colander 34*7 cm

Kinijos kastuvas 34.5*8 cm

Gugi tinklinėmis kastuvas 34.5*8 cm

Žvejybos tvora 34.5*10 cm

Didelis mentele 35*11.8 cm

Spageti nulio 33.5*5.8 cm

Sandėliavimo kibirą 17.5*11 cm

Pakavimo sąrašas: 1* Virtuvės reikmenys

☀ 14PCS Silikono Virtuvės Indų Rinkinys, Virimo ir Kepimo, Kad indų komplektą įeina: padalintą šaukštu, kietas šaukštas, kietas turner, makaronai serverio, tinklinėmis turner, sriubos samtis, padalintą šaukštu, grandiklis, bulvių švīts, virtuvė žnyplės, basting šepetys, mažas, mentelė ir šluotelė kiaušinių.

☀ 14 Vnt. skirtingų Indai papildyti savo patiekalus ir padaryti virimo daug lengviau.

☀ Patogus Laikymas - Kiekvienas virimo indų yra kabinimo kilpa, kad galima pakabinti savo virtuvėje, ir jūs taip pat galite įdėti kepimo indų į laikiklį.tai gali gerokai sumažinti netvarka virtuvėje.

☀ Patvarus Ir Mados Dizainas - silikono virtuvės indų rinkinys, skirtas funkcijas.Virtuvės Įrankiai, rankenos sukurta, naudojant aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno ir indų vadovai, pagamintas iš tvirtos silikoninės užtikrina kasdien naudoti ilgą laiką be nudilę.Skirta ne lankstyti, laužyti ar rūdžių.

☀ Aukščiausios Kokybės - virtuvės indų rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir maisto kokybės silikono, kuris yra atsparus 446°F(230°C).Silikono virtuvės indų komplektai nebraižo jūsų virtuvės, pavyzdžiui, metalo, virtuvės indai.Rankena yra stipriai pritvirtinti, Tai nėra paprasta, kaip mediniai virtuvės įrankiai.

☀ 100% Pasitenkinimo Virtuvės Įrankių Rinkinys - silikono virtuvės indų rinkinys yra non-stick, kuris yra lengvai pašalinti dėmes, rekomenduojama naudoti rankų plovimo su plovikliu .Šis rinkinys yra puikus, kaip housewarming dovanos ar gimtadienio dovana.Jei nesate visiškai patenkinti, Prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, mes padėsime jums per 24 valandas.

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-3 cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas .

  • Tipas: Maisto Ruošimo Įrankių Rinkiniai
  • Modelio Numeris: Silikoninių Virtuvės Reikmenų Rinkinį
  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Prekės Pavadinimas: SOLEDI
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Silikono, FDA maisto klasės silicio dioksido gelis + sustiprinto nailono core
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Spalva: Raudona, juoda